Bu hafta ne yapsak? 7 Ekim 2023 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 7 Ekim 2023 ajandası.

HARBİYE AÇIKHAVA'DA SONBAHAR HEYECANI

KerkiSolfej organizasyonun düzenlediği BtcTurk 10. Yıl Konserleri Harbiye Açıkhava'da hız kesmeden devam ediyor. Sevilen sanatçılar eylül ve ekim ayında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde İstanbullulara müzik ve eğlence dolu akşam yaşatacak.11 Ekim Çarşamba, 12 Ekim Perşembe ve 13 Ekim Cuma Edis, 15 Ekim Pazar Jekyll&Hyde, 16 Ekim Pazartesi ve 17 Ekim Salı Ajda Pekkan ile eğlence dolu olacak.

GHOSTLY KİSSES, MAXİMUM UNİQ BOX'TA

İstanbullu müzikseverler, sonbaharın ruhuna yakışan sesi ve şarkılarıyla Fransız – Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı Ghostly Kisses'la buluşmaya hazırlanıyor. Gerçek adı Margaux Sauvé olan Ghostly Kisses, BKM Organizasyonu ile, 28 Ekim'de Türkiye'deki dinleyicileri ile Maximum Uniq Box'ta buluşacak.

AYBERK SERİN DİNLEYİCİLERİ İLE 'YENİDEN' BULUŞUYOR!

Şarkılarında batıya dönük prodüksiyonuyla beraber, doğu ezgileri taşıyan vokalini sentezleyen Ayberk, kendi kültürüyle harmanlayarak yaptığı yeni şarkısı 'Yeniden'i dinleyicileriyle buluşturuyor.

Sözleri ve müziği Ayberk Serin ve Çağan Keskin'e, düzenlemesi ise Soup Natsy'e (Bahri Onur Erol) ait olan 'Yeniden', Sony Music Türkiye etiketi ile 6 Ekim'den itibaren tüm dijital müzik platformlarından dinlenebilecek

212 PHOTOGRAPHY ISTANBUL BAŞLADI!

"Şehrin Festivali" 212 Photography Istanbul, altıncı senesinde katılımcılara hem programıyla hem de mekanlarıyla kapsamlı bir keşif rotası sunacak. 5 - 15 Ekim 2023 tarihleri arasında T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nın katkılarıyla gerçekleşen "Şehrin Festivali" 212 Photography Istanbul, bu sene Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'ne de dahil olan sergileri ile kapsamını zenginleştiriyor.

KAP BOYAMA ATÖLYESİ' TRUMP ART GALLERY'DE

Trump Alışveriş Merkezi'nin sergi alanı Trump Art Gallery, 7 Ekim Cumartesi günü çocuklar için özel bir atölyeye ev sahipliği yapacak. Sanatçı Nuray Lüküs ile 'Kağıt Hamurundan Kap Boyama Atölyesi 'ne katılacak olan çocuklar; kağıt hamurunun sihirli dünyasına adım atacak, kağıdın nasıl şekillendirildiğini ve boyandığını öğrenirken bir yandan yaratıcılıklarını geliştirecek bir yandan da keyifli vakit geçirecekler.

ENDER EREN / endereren@gmail.com