Bu hafta ne yapsak? 6 Temmuz 2024 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 6 Temmuz ajandası.

Ender Eren / endereren@gmail.com

GÖKHAN TÜRKMEN 9 TEMMUZ'DA HARBİYE'DE

Her yıl olduğu gibi bu yıl da müziğin yıldız isimlerini müzikseverlerle buluşturan Istanbul Night Flight konser serisinin onuncu sezonunda Gökhan Türkmen An Epic Symphony projesiyle Özgür Sevinç yönetiminde Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nun sahnesinde. Bu yıl 10.kez düzenlenen konser serisinde müzikseverler eşi benzeri olmayan konser deneyimi yaşayacak.

KERİM ARSLAN'IN KİŞİSEL SERGİSİ "ALAMET" SANATSEVERLERLE

Fotoğraf sanatçısı Kerim Arslan, kişisel sergisi "Alamet" ile Kadıköy Moda'daki Nelumbo Studios'da sanatseverlerle buluşuyor. Fotoğraf ve fotoğraf manipülasyonlarından oluşan bu sergi, izleyicileri "görmeye ve görülmeye" davet ediyor. Kerim Arslan, sergisinin temel amacını şu sözlerle ifade ediyor: "Alamet, izleyicilere sadece fotoğraf değil, aynı zamanda bir farkındalık yolculuğu sunuyor. İstanbul'un göremediğimiz yüzlerini ve gözden kaçırdığımız detayları keşfetmek için çok özel bir davet." 27 Temmuz'a kadar görülebilecek.

ALAÇATI ISLA'DAN SINIR TANIMAYAN LEZZETLER

Açıldığı günden beri kendinden sıkça söz ettiren, Alaçatı'nın tropik bahçesi Isla, her sezon olduğu gibi bu sezon da eğlencesi kadar lezzetleriyle de büyük ilgi görüyor. Deniz kabukluları başta olmak üzere her damak tadına hitap eden Latin Amerika esintili Isla Alaçatı lezzetleri damaklarda unutulmaz izler bırakıyor.

İçeri adım atıldığı anda insana kendini tropik bir adadaymış gibi hissettiren Isla Alaçatı 7 Haziran'da açıldığından beri zirvedeki yerini koruyor. Tropikal bir deneyim yaşamak isteyenleri adeta bir mıknatıs gibi kendine çeken Isla Alaçatı her yaz olduğu gibi eğlenceli geceleri kadar lezzetleriyle de kendinden söz ettiriyor.

YAŞLI AMCA ve CAN KOÇ, 21 TEMMUZ'DA KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE'DE SAHNEDE!

İstanbul'un yaz akşamlarına serinlik ve eğlence getiren KüçükÇiftlik Bahçe sahnesi, 21 Temmuz'da Yaşlı Amca ve Can Koç konserleriyle müzikseverlere coşku dolu anlar yaşatacak. Şehrin kalbinde, ancak karmaşasından uzak bir noktada yer alan KüçükÇiftlik Park'ta çimenlerin üzerinde sevdikleriyle birlikte müziğin keyfini çıkaran İstanbullular, alternatif müzik sahnesinde çıtayı sürekli yükselten Yaşlı Amca'nın popüler melodileri ve genç müzisyen Can Koç'un hit olmuş şarkıları ve cover performanslarıyla coşacaklar. URU organizasyonuyla düzenlenen etkinliğin biletleri Biletix'te ve KüçükÇiftlik Park gişelerinde temin edilebilir!