Bu hafta ne yapsak? 6 Mart 2021 ajandası

Bu hafta ne yapsak? 6 Mart 2021 ajandası sizleri bekliyor. Bu kültür sanat etkinliklerini ajandanıza not edin.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

TEOMAN İLE ONLİNE MÜZİK ZİYAFETİ

Türk rock müziğinin başarılı şarkıcı ve söz yazarlarından Teoman 'Elektrik Grup' çevrim içi canlı konseri ile sevenleriyle buluşuyor. Teoman pandemi kısıtlamaları nedeniyle evde kalan müzikseverler için 12 Mart Cuma akşamı saat 21.00'de Trump Sahne'de düzenlenecek online canlı konser ile evlere konuk oluyor. Teoman'ı sahnede izlemek isteyenler www.passo.com.tr üzerinden biletleri satın alabilir ve kendilerine iletilen web adresi üzerinden tv, tablet ya da cep telefonu ile konseri keyifle izleyebilirler.

'EVDE KAL'MANIN EN KEYİFLİ HALİ

Türkiye'nin ilk online festivali Evde Kal Fest'in ikinci online konseri, güçlü sesiyle herkesi kendine hayran bırakan Sertab Erener tarafından 11 Mart Perşembe akşamı gerçekleşecek. Gaye Su Akyol'un benzersiz performansıyla 17 Mart Çarşamba akşamı devam edecek Evde Kal Fest, Son Feci Bisiklet'in 25 Mart Perşembe akşamı gerçekleştireceği performansıyla tamamlanacak. Detaylı bilgiyi @kendinehasonline Instagram hesabında bulabilirsiniz.

GÜÇLÜ SESLER +1 FEST'TE

@artibir Instagram hesabı üzerinden yayınlanan ve çok sevilen isimleri evlerimize konuk eden konser serisi "+1 FEST" yarın, rap müziğin sevilen isimlerinden No.1'i evinize getiriyor. No.1, yarın saat 22:00'da @artibir Instagram hesabında müzikseverleri bekliyor olacak. Konserler ile ilgili detaylı bilgi için @artibir Instagram hesabı takip edilebilir.

JOJO'DA EĞLENCE DORUKTA

Her özelliği en ince ayrıntısına kadar düşünülerek geliştirilen JoJo; konsere gitmenin keyfini online'da da yaşamak ve sanatçıların canlı performanslarını sahnenin önünden izliyormuş gibi hissetmek isteyenlerin tek tercihi oldu. Bu akşam, sevgililer Günü özel konserini kaçıranlar için Pinhani konserinin tekrarı ve Fikri Karayel sevilen şarkılarını sizler için seslendirecek.

KENDİ KÜÇÜK, YAPABİLECEKLERİ BÜYÜK BİR ÇOCUĞUN ÖYKÜSÜ

Justyna Chudzinska Ottino'nun yazıp resimlediği Matilda ve Aydede, kendisi ufacık ama yüreği kocaman bir kız çocuğunun, heybetli bir armut ağacının dallarından gecelerin hâkimi Aydede'ye uzanan, cesaret ve kararlılıkla örülü öyküsü. Başarıya giden yolun özgüvenden geçtiğini hatırlatan bu içtenlikli kitap; türlü nedenlerle duyguları bastırılan, ''yapamazsın, edemezsin, başaramazsın,'' gibi sözlerle hevesi ve azmi kırılan çocukların dünyasına umut ışığı oluyor.