Bu hafta ne yapsak? 4 Şubat 2022 ajandası

Bu hafta ne yapsak? 4 Şubat 2022 ajandası sizleri bekliyor. Bu kültür sanat etkinliklerini ajandanıza not edin.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

14 ŞUBAT'A ÖZEL ÜÇ GECE KUTLAMA

Jolly Joker'lerde 14 Şubat Sevgililer Günü özel konserlerle 3 gece boyunca kutlanacak. Jolly Joker Kartal İst-Marina'da 11 Şubat Cuma Murat Dalkılıç, 12 Şubat Cumartesi Ayta Sözeri, 14 Şubat Pazartesi Merve Özbey sahne alacak. Jolly Joker Mersin'de 12 Şubat Cumartesi Gülşen, Jolly Joker Ankara'da 12 Şubat Cumartesi Emir Can İğrek, 13 Şubat Pazar Melek Mosso, 14 Şubat Pazartesi Simge, Jolly Joker Bursa'da 11 Şubat Cuma Yaşar, 12 Şubat Cumartesi Simge sahnede olacak.

'ALICE' GERİ DÖNÜYOR!

Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilerek edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olma özelliğine sahip "Alice Harikalar Diyarında" yeniden sahnedeki yerini alıyor. Serenay Sarıkaya'nın Alice olarak izleyicisinin karşına çıktığı oyun, BKM, Zorlu PSM ve id ortak yapımcılığında, 7-8-12 Şubat tarinlerinde Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde.

ÇOCUKLAR HAYALİNİ RESMEDECEK

41. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması'nın bu yılki başvuruları başladı. Yarışmanın temasını sürdürülebilirlik konusuna dikkat çekmek için "Benim Gözümden Dünya" olarak belirleyen Pınar, dünyanın içinde bulunduğu çevre sorunlarına odaklanarak çocukları hayallerindeki dünyayı resmetmeye çağırıyor. 6-14 yaş arasında çocuklar resimlerini 1 Nisan 2022 tarihine kadar pinarcocukresimyarismasi.com web sitesinden yükleyebilecek.

MÜZİK DOLU ARGOS IN CAPPADOCIA!

Kapadokya'nın büyülü coğrafyasıyla bütünleşen Argos in Cappadocia, düzenlediği etkinliklerle tarih ve doğayı sanat ile bir araya getirmeye devam ediyor. Art Goes Argos kapsamında 8-11 Şubat tarilerinde yazar Merve Başcumalı, 12 Şubat'ta Sena Şener yılın ilk Argos Akustik Geceleri konserinde Bezirhane Sahnesi'nde sevenleriyle buluşacak.

PRENSESLİKTEN ORDUYA UZANAN HİKAYE

Ayşe Kulin'in 80'e yakın ülkede yayınlanan romanlarından "Adı Aylin", artık tiyatro sahnesinde. Aylin Devrimel Radomisli Cates'in prenseslikten Amerikan ordusuna katılmasına uzanan gerçek hayat hikayesi ve gizemli ölümünü anlatan 'Adı Aylin', To Be House Of Production yapımcılığında ve Turkcell'in sponsorluğunda 16 Şubat Çarşamba akşamı Zorlu PSM'de prömiyerini gerçekleştirecek.

216 STREET FEST ÇOK YAKINDA

İstanbulluların özlediği gastronomi festivali ruhu 216 Street Fest ile geri dönüyor. Ataşehir'deki Bulvar 216'da 11-12-13 Şubat'ta gerçekleştirilecek festivalde; İstanbul'un sevilen restoranları ve şeflerinin hazırladığı tadımlık lezzetler, özel kokteyller ve workshop'lar ziyaretçilere keyif ve lezzet dolu 3 gün yaşatacak. 11 Şubat Cuma günü 16.00'da kapılarını açacak olan 216 Street Fest, 12 Şubat Cumartesi ve 13 Şubat Pazar günü ise 13.00 – 20.00 arasında ziyaretçilerini bekliyor.