Bu hafta ne yapsak? 4 Kasım 2023 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 4 Kasım 2023 ajandası.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

ANDREA BOCELLİ İSTANBUL KONSERİ 2024'TE

Tüm dünyada on binlerce kişilik arena konserlerinin biletleri aylar önce tükenen, dünyanın en çok sevilen tenoru Andrea Bocelli BWO Entertainment, CEO Event ve Dolmabahçe A.Ş. organizasyonuyla 8 Haziran 2024'te İstanbul'a geliyor. BJK Tüpraş Stadyumu'nda binlerce kişiye seslenecek olan Andrea Bocelli, uzun yıllar sonra İstanbul'da stadyumda müzikseverler ile buluşacak ilk dünya starı olacak. Dünya genelinde 80 milyon albüm satışı gibi eşsiz başarılara imza atan, en prestijli ödüllerin sahibi olan Maestro Andrea Bocelli, merakla beklenen konser öncesinde ise bugün Feriye'de basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

VESTEL, CUMHURİYET'İN 100. YILINI ÖZEL BİR SERGİYLE KUTLUYOR

Vestel, Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümü şerefine özel bir video sanat projesini hayata geçirdi. Zorlu PSM'de yer alan 'Saye'nizde' adını taşıyan sergide, Halide Edip Adıvar'dan Sabiha Gökçen'e, Afife Jale'den Suat Berk'e kadar Cumhuriyet'in ilk yıllarında ülkeleri için emek vermiş Türk kadınlarına ait görsel ve işitsel arşiv verileri, ziyaretçilere dijital etkileşimle sunuluyor. Vestel, Cumhuriyet'in 100'üncü kuruluş yıl dönümü şerefine dijital bir anı sergisi hazırladı. Cumhuriyet'in ilk yıllarında yaşamış ve modern Türkiye'nin kuruluşuna katkıda bulunmuş kadınlara itafen hazırlanan ve 'Saye'nizde' adını taşıyan proje kapsamında Zorlu Performans Sanatları Merkezi B2 Metro Katı'nda hem ziyaretçinin etkileşime geçebileceği hem de bir video çalışmasının izlenebileceği 20m²'lik dijital bir video duvarı oluşturuldu.

MÜZİĞİN DİVASI NÜKHET DURU

The Populist'in dopdolu kasım ayı takviminde yer alan DJ performanslarına Türk Pop Müziğin divası Nükhet Duru eşlik ediyor. Murat Beşer'in gerçekleştirdiği ve her ay yeni isimlerin sanatseverlerle buluştuğu "Yüz Yüze" sohbetlerin konuğu Nükhet Duru, 70'lerde başlayan müzik yolculuğunu ve Türk Pop Müziğin kilometre taşlarını anlatmak üzere sevenleriyle bir araya geliyor. Kasım ayına damga vuracak eğlence Yapı Kredi bomontiada ve Galataport İstanbul The Populist'te sizleri bekliyor.

ZAMANSIZ AJDA PEKKAN!

Türkçe pop müziğine damga vuran hit şarkılarıyla ve muhteşem sahnesiyle pop müziğin Süperstarı Ajda Pekkan Zorlu PSM ve Kerki Solfej organizasyonuyla 17 Kasım akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde müzikseverlerle buluşacak. Ajda Pekkan sevilen şarkılarını 17 Kasım akşamı Zorlu PSM'de müzikseverlerle buluşturacak.

SANAT VE YEŞİLİN VERDİĞİ HUZUR PİU ART CAFE'DE BULUŞUYOR

Büyükdere'de bulunan Piu Art Cafe, doğadan ilham alan modern mimarisi ve lezzetli kahveleriyle dikkat çekerken değişen sanat eserleri ve botanik güzelliklerle de misafirlerine farklı bir deneyim sunuyor. Bu özel mekan, misafirlerine sadece mükemmel bir kahve ve lezzetli tatlılar sunmakla kalmıyor, aynı zamanda değişen sanat eserleri ve doğal güzelliklerle dolu dinamik bir deneyim sunuyor.