Bu hafta ne yapsak? 4 Aralık 2021 ajandası

Bu hafta ne yapsak? 4 Aralık 2021 ajandası sizleri bekliyor. Bu kültür sanat etkinliklerini ajandanıza not edin.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

JOLLY JOKER PRİVATE'DE 'LEZZETLİ' MÜZİK ŞÖLENİ

Jolly Joker Private, CVK Park Bosphorus'un terasında kapılarını açtı. Jolly Joker Private, yemekleriyle damağınızı, müzikleriyle kulağınızı mest edecek yeni bir deneyim sunuyor. Bugün Selami Şahin, 8-15-29 Aralık'ta Yaşar, 9 Aralık'ta Ayta Sözeri, 10 Aralık'ta Berkay, 11 ve 25 Aralık Yıldız Tilbe, 16 Aralık Perşembe Simge, 18 Aralık'ta Linet, 24 Aralık'ta Hakan Altun sahnede olacak.

YÜKSEK SADAKAT KÜÇÜKÇİFTLİK PARK'TA

Türk rock müziğinin köklü gruplarından Yüksek Sadakat, 26 Aralık Pazar akşamı KüçükÇiftlik Park sahnesinde.Gruptan önce ise sahneyi, hem Haydar Haydar, Unutama Beni, Islak Islak gibi şarkılara getirdiği yorumlarla hem de kendi besteleriyle geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan Can Gox alacak.

CEM YILMAZ 2021'İ ZORLU'DA BİTİRİYOR

Dünyanın dört bir yanında 5 binin üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz, her gösterimi kapalı gişe sergilenen son şovu CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum - Plus ile Aralık ayında da Zorlu PSM'de seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Cem Yılmaz, 6 - 7 - 13 - 21 - 22 - 28 ve 29 Aralık'ta 2021 yılının son 7 gösterisi ile sahnede olacak. Gösteri biletleri passo.com.tr üzerinden satışta.

MARY POPPİNS KİRAZ AĞACI SOKAĞI'NDA

Çocuk Edebiyatı'nın Gökten İnen Dadı'sı, Yaz Gündönümü'nde, Banks Ailesi'nin çocuklarını büyülü bir yolculuğa çıkarır. Masal kahramanları canlanıp insanların arasına karışır, gökteki yıldızlar insanlara dönüşür, hayvanlar dile gelir, şarkılar söylenerek hep beraber eğlenilir! Mary Poppins Kiraz Ağacı Sokağı'nda kitabına Kelime Yayınları'nın web sitesi üzerinden ve kitap satan her yerden ulaşabilirsiniz.

SOUL MÜZİĞİNFRANSIZ DİVASI IMANY ZORLU'DA

Şarkılarında aşktan kadın hakları mücadelesine, iklim değişikliğinden siyasi mücadelelere kadar pek çok konuya değinmeyi sürdüren Imany,

8 Aralık Çarşamba günü 20.00'de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'ne konuk oluyor. Soul müziğin Fransız divası Imany'nin huzur, umut ve hüznü bir arada yaşattığı şarkılarıyla sergile- yeceği performansına tanık olmak için yerinizi ayırtın.

'SEN GENÇSİN, GÜÇ SENSİN'

Eti, 'Sen Gençsin, Güç Sensin' projesiyle gençleri hayallerinin peşinden koşmaları için cesaretlendirmeye devam ediyor... Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliğiyle 2019 yılından bu yana yürütülen proje, Wyndham Grand İstanbul'da sanatçı Yetkin Dikinciler ve eski milli voleybolcu Neslihan Demir'in katılımıyla tanıtıldı. Yapılan basın toplantısında bilim, kültür-sanat, sosyal sorumluluk ve spor alanlarında bu yıl desteklenecek 16 genç açıklandı. Projeye kabul edilen gençlere mentorluk ve hibe desteği sağlanacak.

"YARATICI KÜLTÜR ENDÜSTRİLERİ" SERTİFİKA PROGRAMI BAŞLIYOR

McArt.Ist ve İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, LONCA Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğinde "Yaratıcı Kültür Endüstrileri" YÖK Onaylı Sertifika Programı hayata geçiriliyor. Donanımlı eğitmenler eşliğinde yürütülecek program; sanatçıları, sanatseverleri, yeni nesil kitleleri, toplumun her alanında aktif olarak rol alan yön vericileri, entelektüel birikim, kişisel ilgi alanında deneyim ve kendi hikâyesini yazma ideali olan herkesin katılımına açık.