Bu hafta ne yapsak? 30 Aralık 2023 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 30 Aralık 2023 ajandası.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

YILBAŞI RUHU LEZZETLİ SOFRALARLA ZARİFİ'DE!

Bir Beyoğlu Klasiği olarak akıllarda yer eden Zarifi'de yeni yılda, 11 yıl Barış Manço'nun vokalistliğini yapan ünlü sanatçı Özlem Yüksek sahne alacak. Keman virtüözü Sercan Birol'un, DJ Cüneyt'in ve oryantal dans sanatçısı Su Selda'nın gösterilerinin de olacağı gecede, kavrulmuş bademli zaziki'den kuzu kol sarmaya, safranlı ve kereviz püreli ızgara enginara kadar birbirinden orijinal lezzetlerin yer aldığı bir yılbaşı menüsü olacak.

ARTER'DE ÇOCUKLARA DOLU DOLU BİR ATÖLYE PROGRAMI

Yarıyıl tatili boyunca Arter'de çocukları birlikte öğrenmeye davet ediyor!

Arter'in yarılyıl tatilindeki çocuk atölyeleri 20 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında "Kent Gezginiyle Bir Gün", "Açık Atölye", "Tepetaklak Renkler", "Ağacın Hikâyesi: Resimli Kitap Atölyesi", "Kâğıttan Kolaj", "Gez, Bak, Çiz", "Keşfet, Tasarla, Öğren" ve "Motifler Kaybolmuş!" başlıklarıyla gerçekleşecek. Çocuk atölyelerinin biletleri Arter binasının giriş katındaki bilet gişesinden ve arter.org.tr adresi üzerinden temin edilebilir.

PARLAYAN YILDIZLAR İŞ SANAT SAHNESİNDE

Genç müzisyenlere sahne deneyimi kazandırmak ve kariyerlerinin başında destek olmak amacıyla düzenlenen İş Sanat Parlayan Yıldızlar konserlerinde 18 Aralık akşamı Ege Dikbıyık (viyolonsel) ve Gülce Hanişoğlu (obua) sahne aldı. Yeni yılda da Parlayan Yıldızlar konseri 8 Ocak Pazartesi saat 20.30'da Metehan Köklü (şan) ve Ada Yalın Yücel'in (keman) konserleriyle devam edecek.

"İTALYAN İŞİ" YILBAŞI

Yeni yıl kutlamaları için planlar yapılmaya başladı. Kimileri dışarıda farklı lezzetler eşliğinde yeni seneye girerken, kimileri de evlerinin konforunda 2024'ü karşılamaya hazırlanıyor. Gökmen Gastronomi bünyesindeki Pizza İl Forno ve Il Forno Ristorante de, yılbaşı kutlamalarına alternatif seçenekler sunuyor.

"BİRARADA" KARMA HEYKEL SERGİSİ

Heykeltraş İrfan Korkmazlar'ın kurduğu atölye fikrini Meercat Sanat Atölyesi'nde devam ettiren Zehra Korkmazlar ile birlikte sunduğumuz heykel sergilerimizin üçüncüsü, Galeri Selvin'de 10 - 31 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Sergi 10 – 31 Ocak tarihleri arasında Arnavutköy Galeri Selvin'de ziyaret edilebilir.