Bu hafta ne yapsak? 29 Temmuz 2023 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 29 Temmuz 2023 ajandası.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

ENKA'DA ETKİNLİKLERE DEVAM

ENKA Sanat'ın yaz aylarının vazgeçilmez mekânı ENKA Açıkhava Tiyatrosu'nun etkinlik programı, 26 Temmuz'da "Aşkın En Kısa Gecesi" isimli tiyatro oyunu ve 28 Temmuz'da Birsen Tezer konseriyle devam ediyor. 31 Temmuz'da sahnelenecek "Taşıdıklarımız" performansı, Avrupa'nın en Batı ve en Doğu uçlarını temsil eden iki dans kumpanyasını bir araya getiriyor.

BÜYÜLÜ BİR MÜZİK YOLCULUĞUNA HAZIR MISINIZ?

Sufi müziğini doğuya ait etnik enstrümanlar ve batının elektronik müzik formuyla harmanlayan dünyaca ünlü müzisyen, besteci, yapımcı ve dj Mercan Dede, Türk Halk Müziği'nin değerli sanatçısı Sabahat Akkiraz ile birlikte, uzun bir aradan sonra ilk kez BKM Yaz Etkinlikleri kapsamında 5 Ağustos'ta Maximum Uniq Açıkhava'da olacak.

DAMAK ÇATLATAN YENİLİKLER

Meksika mutfağının Türkiye'deki gerçek temsilcisi Ranchero, hem göze hem damaklara hitap eden zengin yemek çeşitlerine orjinal lezzetler ekledi. Mekanın yenilen mönüsünde mezgit ve dil balığı ile hazırlanan deniz mahsullü reçeteler ile ıspanağın başrolde olduğu birbirinden renkli tarifler dikkat çekiyor.

TÜRK ROCK MÜZİĞİNİN PRENSİ TEOMAN YBY WOODS'TA

Alternatif rock ve pop rock tarzlarında onlarca albüm ve yüzlerce başarılı eser ile hayranlarının "Türkçe Rock'ın Prensi" olarak nitelediği Teoman 22 Temmuz'da İstanbul'un en büyük sahnesi YBY Woods'ta hayranlarıyla buluşacak. Konser öncesi orman havasının keyfini sınırsızca sunmak üzere kapılarını eğlenceli aktivitelerle 15.00'te açan YBY Woods, misafirlerine unutulmaz bir gün yaşatmaya hazırlanıyor.

'YOLCULUKLAR VE ANILAR' SERGİSİ TRUMP'TA

Trump Art Gallery, yedi sanatçının bireysel olarak çıktıkları sanatsal yolculuğun ortak noktada buluştuğu 'Yolculuklar ve Anılar' adlı karma sergiye ev sahipliği yapıyor. Sergi 31 Ağustos'a kadar sanatseverlerle buluşacak.