Bu hafta ne yapsak? 29 Nisan 2023 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 29 Nisan 2023 ajandası

ENDER EREN / endereren@gmail.com

AFETZEDE ÇOCUKLAR İÇİN SAHNEDE

Merkezi Kahramanmaraş olan ve 11 ilimizi etkileyen büyük depremde ailesini kaybeden çocuklarımızın durumu toplumumuzu en çok etkileyen konulardan biri. Sosyal konularda son derece duyarlı olan Hadise, bu yaraya merhem olmak için Türk Eğitim Derneği (TED) tarafından organize edilen Deprem Geleceğimizi Yıkmasın kampanyasına 5 Mayıs 2023 tarihinde İstanbul Volkswagen Arena'da yapılacak konseriyle destek oluyor.

HARBİYE AÇIKHAVA KONSERLERİNDE YILDIZLAR GEÇİDİ

Simge, Levent Yüksel, Yaşar, Hakan Altun, Gülşen, Yıldız Tilbe bu yazın ilk Harbiye Açık Hava performanslarını Jolly Joker ile gerçekleştirecek. Jolly Joker Harbiye Cemil Topuzlu konser serisinin ilki 20-25 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek, biletleri ise satışa çıktı. 20 Temmuz'da Gülşen ile başlayacak konser haftası, 21 Temmuz Simge, 22 Temmuz Levent Yüksel, 23 Temmuz Yaşar, 24 Temmuz Hakan Altun ile devam edecek ve 25 Temmuz Yıldız Tilbe konseriyle final yapacak.

KARSU KEMERBURGAZ KENT ORMANI'NDA

Konserden festivale, tiyatrodan spora birçok kültür, sanat ve eğlence deneyimlerini dünya standartlarında yaratmaya odaklanan YBY Woods, kaçırmak istemeyeceğiniz etkinlikleriyle sezona hazır.

YBY Woods'ta sezon sevilen şarkıcı Karsu ve eşsiz performansı ile açılıyor. 29 Nisan Cumartesi günü Kemerburgaz Kent Ormanı'nda gökyüzünün altında, ormanın içinde eşsiz bir konser sizi bekliyor.

ÜNLÜ SANATÇILAR CSO ADA ANKARA'DA

CSO Ada Ankara'da dünyada ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. İspanyol müziğinin en genç temsilcilerinden biri olan Valeria Castro ilk albümünün ardından 2 Mayıs'da dinleyicileri ile buluşacak. La Casa De Papel'de seslendirdiği jenerik şarkısı ile tanınan ve "Sin Amor" u geçtiğimiz günlerde yayınlayan Cecilia Krull 3 Mayıs'da; Caz ve blues'un dünyaca ünlü sesi Mario Biondi ise 4 Mayıs'ta CSO Ada Ankara'da olacak.