Bu hafta ne yapsak? 26 Haziran 2021 ajandası

Bu hafta ne yapsak? 26 Haziran 2021 ajandası sizleri bekliyor. Bu kültür sanat etkinliklerini ajandanıza not edin.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

MAHŞER-İ CÜMBÜŞ TRUMP SAHNE'DE

Doğaçlama tiyatronun önemli temsilcilerinden Mahşer-i Cümbüş, 26 Haziran Cumartesi günü saat 19:00'da Trump Sahne'de tiyatro severlerle buluşmaya devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilde gösteriler sergileyen ve festivallere katılan interaktif doğaçlama Mahşer-i Cümbüş izleyenlere eğlenceli anlar vadediyor.

FOTOĞRAFIN DEĞERLERİ "USTALARA SAYGI" SERGİSİ'NDE

Türkiye'de fotoğrafı sanata dönüştüren fotoğraf sanatçılarının eserleri, Ustalara Saygı Fotoğraf Sergisi'nde sanatseverlerle buluşuyor. Sergide aralarında Ara Güler, Ersin Alok ve Gültekin Çizgen'in de bulunduğu dokuz büyük fotoğraf ustasının 1950 ila 1960 yılları arasında çektiği İstanbul fotoğrafları yer alıyor. Burgan Bank'ın katkılarıyla hayat bulan sergiyi Luca Fine Art Galeri'de 11 Temmuz'a kadar ziyaret edebilirsiniz.

ÇOCUKLARA ÖZEL SOSYAL MEDYA MÜZESİ

İlgi çekici dekorlarla ve farklı konseptlerle dikkat çeken Türkiye'nin ilk sosyal medya deneyim müzesi Happy Hour TR, çocuklar için hazırlanan Happy Hour Kids konseptiyle ilk kez Tepe Nautilus'ta açıldı. Happy Hour TR Kids'te çocuklar enerji ve mutluluk veren, 16 farklı konseptle hazırlanmış rengarenk odalarda fotoğraflar çekilebilecek.

ZOYA'S HOUSE MENÜSÜNE YAZ GELDİ!

Açıldığı günden beri, ünlü şef Murat Bozok'un lezzetleri, konsept danışmanlığını yapan Esra Türker'in yarattığı, hem ilham veren, hem de tam Instagram'lık dedirten özgün ambiyansı ve petfriendly anlayışı ile misafirlerine benzersiz deneyimler yaşatan Zoya's House, menüsüne eklediği yaz lezzetleriyle farkını yaşatmaya devam ediyor.

KONFORLU BİR KARAVAN KAMPI

Türkiye'nin yerleşik düzende kurulu ilk doğa sporları ve etkinlikleri merkezi olan Bolu Aladağlar'daki MounTRrain Outdoor Club, karavan tatilleri için kapılarını açtı.

Sarıçam ormanları içinde kurulu özel karavan kamp alanında, her karavana özel elektrik ve su tesisatı bulunuyor.

EĞLENCENİN KALBİ PANDEMİ RESTORANDA ATACAK

Bodrum'un popüler yerlerinden biri olan Pandemi Restaurant, 1 Temmuz'dan itibaren ünlü isimlerin sahne performansıyla misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Merve Özbey, Deha Bilimlier, Rubato, Mehmet Erdem ve Hande Ünsal'ın muhteşem sahne performansıyla misafirlerine eğlenceyi ve lezzeti bir arada sunacak.