Bu hafta ne yapsak? 25 Mart 2023 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 25 Mart 2023 ajandası.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

"OVERDOSE"DAN SAĞLIKLI VE LEZİZ BİR İFTAR MENÜSÜ

İsmini Dopamin, Oksitosin, Serotonin ve Endorfin kelimelerinin baş harflerinden alan ve bedensel, ruhsal ve zihinsel anlamda yani bütünsel olarak "iyi ve kaliteli yaşam" misyonu ile kurulan D.O.S.E. Health & Wellness, bünyesinde "Clean Eatery" felsefesiyle hizmet veren Overdose sağlığına değer verenlerin keyifle yiyecekleri özel iftar menüsüyle ilgi uyandırıyor. Oldukça zengin bir içerikle oluşturulan Overdose iftar menüsü her damak tadına uygun seçenekler sunuyor. Çorba, ara sıcaklar, ana yemek, tatlı ve üstüne nefis bir soğuk çay ikramıyla misafirlerine "Clean Eatery" tarzında mükellef bir iftar masası hazırlayan Overdose Ramazan'da sağlıklı lezzetleri tercih edenleri ağırlıyor.

GRAND PERA MÜZİĞİN GÜCÜ İLE İYİLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Beyoğlu tarihinin yaşayan mirası Grand Pera, sahnesinde klasik müziğin güçlü tınılarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 26 Mart saat 18.00'da Grand Pera Cercle d'Orient'te sahnede olacak Onur Özkaya & İklim Tamkan, Kontrbas- Klavsen Duo konseri ile eşsiz bir müzik şöleni yaşatırken; 30 Mart saat 20.00'da Grand Pera Filarmoni Konserleri kapsamında Genç Oda Orkestrası Grand Pera Emek Sahnesi'nde yerini alacak.

POLVO'NUN RENKLİ HEYKELLERİ İSTANBUL'DA

Çağdaş sanatçı POLVO'nun "Why So?" başlıklı ilk kişisel heykel sergisi, sanatçının toplumsal rollere gönderme yaptığı eserlerinden oluşuyor. Sosyal bariyerlere dokunarak ve sanatı bir araç olarak kullanarak sanatseverleri sorgulamaya teşvik eden POLVO'nun eserleri, yakından bakıldığında yeni sorgulama alanları sunuyor. Sergi, BBprojecTT'in Teşvikiye'deki galerisinde 1 Nisan'a dek ziyaret edilebilir.

ÇAĞDAŞ SANAT AKBANK SANAT'TA

Akbank Sanat, Çağdaş Dans Tekniği ile Çağdaş Bale Tekniği derslerine devam ediyor. Saat 19.00'da gerçekleşen dersler ücretsiz olarak 20 kişilik sınırlı kontenjanla gerçekleşiyor. Katılmak isteyenlerin etkinlik günü (30-31 Mart) 0212 252 35 00 (Dâhili: 131) numaradan Akbank Sanat'ı arayarak rezervasyon yaptırmaları gerekiyor.