Bu hafta ne yapsak? 25 Haziran 2022 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 25 Haziran 2022 ajandası.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

CITYFEST, PARKORMAN'DA BAŞLIYOR

Şehrin en eğlenceli festivali CityFest, 20 - 26 Temmuz tarihlerinde Maslak Parkorman'da ünlü isimleri İstanbullularla buluşturacak. Türk müziğinin yıldız sanatçılarının yanı sıra, sevilen grupların da sahne alacağı CityFest, dolu dolu festival gerçekleştirecek. Yazın keyfini ikiye katlayacak olan CityFest, eğlenceyi zirveye taşıyacak. Festival 20 Temmuz Çarşamba akşamı Sıla, Can Bonomo, The Away Days, Cem Pilevneli ve Burak Akyol'un muhteşem performansıyla başlayacak.

MACAR KÜLTÜR MERKEZİ'NDE DOĞA FOTOĞRAFLARI SERGİSİ

Liszt Enstitüsü – İstanbul Macar Kültür Merkezi, Macaristan, Polonya, Çekya ve Slovakya'nın oluşturduğu Vişegrad Grubu'nun (V4) zengin kültürel mirasına ve doğal güzelliklerine yer veren "Vişegrad Grubunun Doğal Hazineleri" sergisini 23 Haziran Perşembe 19.00'da sanatseverlerle buluşturdu. V4 ülkelerinden en iyi fotoğrafçılar, gelecek kuşaklar için korunması gereken V4 bölgesinin güzelliklerine ışık tutmak adına bir fotoğraf sergisinde bir araya geldi.

USTA SANATÇILAR DECOLLAGE ART SPACE'DE

Mimar Viktoria Şahin kuruculuğunda hayata geçen Decollage Art Space'in yeni sergisi "Le Voyage" (Yolculuk) devam ediyor. Modern Türk resminin usta sanatçılarını bir araya getiren ve 30 Haziran'a kadar devam edecek serginin odağını oluşturan "Yolculuk" teması, sanatçıların yolculuk kavramına kendi perspektiflerinden bakışlarını bir araya getiriyor.

ARTER'İN, GÜNCEL SERGİLERİ GECEYARISI DA AÇIK

Arter, "Uzun Cumartesi"ler ile kapılarını ziyaretçileri için geceyarısına dek açık tutuyor. 25 Haziran 2022 Cumartesi günü, Arter'in güncel sergileri OyunBu | ThisPlay, Bill Fontana: İo'nun Yeni Sesi, Locus Solus, Ahmet Doğu İpek: Başımızda Siyahtan Bir Hâle ve Koyun Koyuna'nın yanı sıra Kütüphane ve Kitabevi de 11:00-24:00 saatleri arasında açık olacak

DENİZ TEKİN'DEN CAZ FESTİVALİ'NE ÖZEL KONSER

''Dinleyenin içine işleyen narin sesi ve dokunaklı gitarcılığıyla hayatımıza giren Deniz Tekin, 2 Temmuz'da İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın 29.sunu düzenlediği Caz Festivali kapsamında Süreyya Operası'nda sahne alacak. Türkiye'nin en güzel sahnelerinden biri olup dünyaca ünlü performanslara ev sahipliği yapmış bu salonda, Deniz Tekin'in büyülü sesiyle kendi parçalarını ve dünyanın farklı yerlerinden tanıdığımız sanatçıların parçalarının yorumlarını dinliyor olacağız.''

LAGO BODRUM'DAN YAZA MERHABA

1996 yılında, Paloma Group Hotels bünyesine dahil olan Babana Hotel, yenilenen restoran ve bar konseptiyle yeni sezonda da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Bodrum Gölköy'ün eşsiz manzarasında konumlanan Babana Hotel'in, ismini Gölköy'ün simgesi gölden esinlenerek gölün plajı anlamına gelen La playa del Lago olarak yenileyen restoranı, yeni sezona merhaba dedi.