Bu hafta ne yapsak? 25 Aralık 2021 ajandası

Bu hafta ne yapsak? 25 Aralık 2021 ajandası sizleri bekliyor. Bu kültür sanat etkinliklerini ajandanıza not edin.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

Yeni yıl coşkusu Aralık'ta Zorlu'da!

25 Aralık Cumartesi akşamı saat 19.00'da Türk Pop müziğinin dillerden düşmeyen parçalarını ve yabancı hitleri, güçlü sahne performansıyla sunan İskender Paydaş, Ceylan Ertem'i ağırlayacak. Dünden bugüne sevilen şarkıları, kendine has tarzıyla yorumlayan Ceylan Ertem, İskender Paydaş orkestrasının sahnesinde kendisini dinlemeye gelen Zorlu Center misafirleriyle buluşacak.

"VİŞNE BAHÇESİ" İZMİR'DE

Rus tiyatro yazarı ve modern öykünün en önemli ustalarından olan Anton Çehov'un kaleme aldığı Tiyatro Sahnekarlar tarafından hazırlanan ve muhteşem kadrosu ile 7 Aralık'ta Trump Gösteri Merkezinde prömiyer yapan Vişne Bahçesi şimdi de 22-23 Aralık'ta İzmirli tiyatrosevelerin karşısına çıkıyor.

Küçük Prens 26 Aralık'ta Trump Sahne'de

Çocuklar tarafından çok sevilen kahramanlar arasında yer alan 'Küçük Prens', 26 Aralık Pazar günü saat 13:00'te Trump Sahne'de minik izleyicileriyle buluşuyor. Çocukların, Küçük Prens›i yakından tanıma fırsatı bulacağı oyunda, gezegenlerde yolculuk yapan Küçük Prens, yolculuğu boyunca yeni karakterler tanıyor. Çocukları eğlendiren oyun, Tiyatro Bozok tarafından sahneye taşınıyor.

COOKSHOP, 10 yeni restoran ile atağa geçti

2021 yılı Haziran-Ekim ayları arasında 35 milyon lira yatırımla 10 şubeyi daha bünyesine katan COOKSHOP, 27'ye ulaşan şube sayısını yıl sonuna kadar 40'a çıkarmayı ve yeni konseptlerle yeni pazarlara girmeyi hedefliyor. Kısa süre önce Bağdat Caddesi Erenköy'de Arka Bahçe konseptini de hayata geçiren marka, misafirlerini COOKSHOP Arka Bahçe'de ağırlıyor.

Beybida Christmas Fest Fişekhane'de

"Bebeğim için en iyisi" diyenlerin festivali Beybida Christmas Fest, bugün ve yarın Mamma ana sponsorluğunda gerçekleşiyor. İstanbul'un ruhu Fişekhane'de bu kez de Beybida Christmas Fest ile birlikte Christmas ruhu yaşatılıyor. Onlarca seçkin markanın yer aldığı, sahne yılbaşı dekoru ile bir ev sıcaklığı yansıtacak bu festivalde hem eğitici hem de oldukça eğlenceli etkinlikler yer alıyor.

Bir Ayrılık Akşamı

"Hikâyemiz herkesin ortak paydası; Aşkın gözü kör! Aslı ile Hakan bir lisenin bahçesinde başlayan bakışmaları, bir evin içine uzanan yolculuğu. İlişkinin ilk halinden ilerleyen tüm hallerinin fotoğrafı. Kavuşmalar, ayrılıklar, omuz omuza sevdaya dâhil olan her şeyin bir bütünü." Ada Tiyatro'nun sahnelediği "Bir Ayrılık Akşamı" adlı oyun, 28 Aralık Salı günü 20.30'da Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi'nde izleyici ile buluşacak.