Bu hafta ne yapsak? 24 Temmuz 2021 ajandası

Bu hafta ne yapsak? 24 Temmuz 2021 ajandası sizleri bekliyor. Bu kültür sanat etkinliklerini ajandanıza not edin.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

HARBİYE'DE YILDIZLAR GEÇİDİ

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla birbirinden renkli konserlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Yıldızlar Geçidi konser serisinde yarın Teoman, 31 Temmuz'da ADAMLAR sahne alacak. 1-2 Ağustos'ta Tan Taşçı, 3 Ağustos'ta ise Fatih Ürek sevenleriyle buluşacak. Konser biletiniz Passo'da.


Jolly Joker Mersin, zengin programıyla yaz akşamlarını yıldızlar geçidine çeviriyor. Bugün saat 21:00'de Merve Özbey, 30 Temmuz Cuma akşamı ise Sagopa Kajmer hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşatacak.

REGES ÇEŞME'DE TUĞBA YURT RÜZGARI

Ege'nin otantik destinasyonlarına olan yakınlığıyla uğrak noktası olan Reges Çesme, bu akşam sevilen yeni nesil sanatçılardan Tuğba Yurt'u konuk ediyor. Benim O" adını verdiği single'ıyla çok sevilen Tuğba Yurt, akustik şarkı çalışmalarından da örnekler sunacak.

ELİAS BEACH'TE EĞLENCE TAM GAZ

Elias Beach ile Çeşme'de Yunan esintileri yaşanıyor. Yunanlı şef Stathis Dapiasis'in hazırladığı lezzetlerin yanı sıra mekanın masmavi denizi, sezon boyunca gerçekleşecek olan canlı müzik performanslarıyla şenleniyor. Bugün Murat Dalkılıç, yarın Zeynep Bastık & Ali Kuru, 31 Temmuz Cumartesi günü de Fettah Can sahnede olacak. Saat 17.00 itibariyle başlayacak etkinlikler için giriş ücreti 250 TL.

KUMBARACI50'DEN YENİ OYUN MÜJDESİ: "CYRANO DE BERGERAC" 28-29 TEMMUZ'DA KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE TİYATROSU'NDA PRÖMİYER YAPIYOR!

Kumbaracı50'nin yeni müzikli oyunu "Cyrano de Bergerac", ilk kez yıldızların altında, KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu'nda sahnelenecek! 28-29 Temmuz akşamları iki gün üst üste tiyatroseverlerle buluşacak olan "Cyrano de Bergerac", seyirciyi melankolinin ironiyle el ele tutuştuğu, hem hüzünlü hem kahkahalı bir oyuna davet ediyor. KüçükÇiftlik Park'ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe'de, URU organizasyonu ve Mey|Diageo kurumsal desteğiyle gerçekleşen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu'nda sahnelenecek oyunun biletleri, etkinlik başlama saati olan 21.00'e kadar online olarak Biletix'ten temin edilebiliyor. Seyirciler, kapı açılış saati olan 18.30'dan itibaren bahçe ve fuaye alanında, açık havada zaman geçirme imkânı da buluyor.

LÜBNAN RUHU SORTİE İÇİNDE BOĞAZA TAŞINDI

Eğlence ve yeme-içme sektörünün duayen isimlerinden Ergun Yıldız'ın işletmeciliğini yaptığı Sortie içinde bu yaz açılan Ello, iştah açıcı mezeleri, içli köfteleri, ev yapımı mantısı ve Ortadoğu'nun lezzet başkenti olan Lübnan mutfağının benzersiz ana yemeklerini sentezleyerek bir araya getiren özel menüsüyle adeta damaklarda sıra dışı bir lezzet şöleni yaşatıyor.