Bu hafta ne yapsak? 23 Aralık 2023 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 23 Aralık 2023 ajandası.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

DERİNİN ENERJİSİ STİLİNİZE YANSISIN

Donne'nin 2023-24 Sonbahar Kış sezonu için sunduğu "REIMAGINING FEMININITY" koleksiyonu, farklı renklerin ve dokuların muhteşem bir uyum içinde bulunduğu bir vizyon sunuyor. Siyah renkte üretilen Daniela Deri Ceket, kol ve sırtındaki püskül detaylarıyla öne çıkıyor. Clara Etek ile kombinlendiğinde tamamlayıcı bir görünüm sunan Daniela, benzersiz bir stil deneyimi sunuyor.

SEZON TRENDLERİ FLO'DA

Yılın en sevilen zamanı yaklaşırken, yılbaşı gecesi için de planlar yapılmaya başlandı. FLO, tekstil, ayakkabı, çanta ve birçok model alternatifleriyle bu yılbaşında da kadın, erkek ve çocukların kombinlerine renk katacak. Kadınların kombinlerinin en dinamik eşlikçisi olan çanta modelleri ise geniş iş hacmi sayesinde eşyaları toparlayarak kullanım kolaylığı sağlıyor.

YILBAŞI ALIŞVERİŞİNİN VAZGEÇİLMEZ ADRESİ

Beymen Home, her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı alışverişlerinizdeki vazgeçilmez adresiniz olmaya devam ediyor. Fornasetti'nin ikonik portrelerle bezeli dekoratif tabakları, Moser'in el yapımı kristal objeleri, SMEG'in renkli mutfak aksesuarları, Pip Studio'nun rengarenk sofra ürünlerinin de aralarında yer aldığı koleksiyonda, sevdikleriniz için mükemmel yılbaşı hediyeleri seçebilirsiniz.

ÖZGÜN TASARIMLAR SİZİNLE

Özgün tasarımlarıyla yılın her günü yatak odalarını güzelleştiren Cottonbox, kullanıcılarının yeni yıl heyecanına ortak oluyor. Ev tekstilinde pamuklu ürünleriyle doğallığı kullanıcılarına yansıtan ve yeni yılı enerjiyle karşılayan Cottonbox; bornoz ürün grubuyla da kullanıcıların banyo keyfini zirveye çıkarıyor. Tamamen doğal bambu ipliğinden üretilen bornozlar, kaliteli ve yüksek emici dokusuyla suyu hızla emiyor.

YENİ YIL MASASINA GURME YAKIŞIR

2024'e 'Gurme Özel Seri' ile merhaba diyen Doğanay, benzersiz şişe tasarımıyla sofralara şıklık kazandırırken, Gurme Şalgam'ın her yemeğin yanına yakışan eşsiz lezzetiyle de yeni yıla unutulmaz bir tat katacak. Acılı ve acısız çeşitleri ile Doğanay Gurme Şalgam, çeşit çeşit yemeklerle donatılan yılbaşı sofralarına lezzet ve zarafet katmak için Migros ve Macro mağazalarında sizleri bekliyor.

'ISITICILI MONT'TAN VAZGEÇEMEYECEKSİNİZ

DeFacto, DeFacto FİT markası altında satışa sunduğu 'Isıtıcılı Mont' serisini tanıttı. DeFacto teknolojisi ve inovasyonunun buluştuğu 'Isıtıcılı Mont', ön ve arka bedeni içerisine yerleştirilen ısıtma donanımı sayesinde kullanıcılara üç kademeli sıcaklık ayarı sunuyor. Su ve rüzgâr geçirmeyen kumaşlarla üretilen seri, en düşük sıcaklıklarda bile kullanıcılarının ısınma ihtiyacını karşılıyor.

EV PARTİLERİ JBL İLE RENKLENİYOR

Yeni yılı evde karşılamaya hazırlananlar için yılbaşı gecesinin vazgeçilmez eğlencesi müzik. Partybox'ın karaoke mikrofonu favori şarkıları hep bir ağızdan söylemenin coşkusunu yaşatırken, parti atmosferine renk katıyor. Partybox Encore, 10 saat pil ömrü ile kesintisiz eğlence sunuyor. 100 Watt çıkış gücü sunan Partybox Encore, ister evde ister açık havada yeterli ses düzeyini sağlayarak her türlü partiye boyut katıyor.

MÜTHİŞ ARALIK İNDİRİMİ

Yılın en coşkulu zamanına girerken, güzellik ve kozmetiğin vazgeçilmez adresi Sephora, sevenlerini müthiş aralık indirimiyle şımartmaya hazırlanıyor. Muhteşem aralık indirimi, 15-31 Aralık tarihleri arasında tüm müşteriler için Sephora Mobil Uygulaması, sephora.com.tr ve mağaza alışverişlerinde benzersiz fırsatlarla güzellik tutkunlarının hizmetinde olacak. Sephora Kart sahipleri seçili markalardaki 500 TL üzeri parfüm alışverişlerinde %25 indirim fırsatına sahip olacak.

SAĞLIK VE GÜZELLİK TEK PAKETTE

BEE'O Propolis, yeni yıla özel hazırladığı "Yılbaşı Paketi" ile güzellik, sağlık ve lezzeti bir arada sunuyor. Propolisli Çikolatalar, günlük tatlı ihtiyacınızı doğal yollarla karşılama fırsatı sunarken; Kolajen Shot ile cildinizin ve bedeninizin ihtiyaç duyduğu Tip 1 ve Tip 3 kolajeni en lezzetli ve kolay şekilde karşılamanıza yardımcı oluyor.