Bu hafta ne yapsak? 21 Mayıs 2022 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 21 Mayıs 2022 ajandası.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

"ART & KIDS FEST" GALATAPORT İSTANBUL'DA

Türkiye'nin ilk sanat ve çocuk festivali olan, sanatın her dalını çocuklara özel deneyimlere dönüştüren ve Münhasır Fikirler tarafından organize edilen Art & Kids Fest, pandemiden sonra heyecanla beklenen 3. festivalini 21 – 22 Mayıs 2022'de düzenleniyor. Bu yıl şehrin kültür sanatla yeni buluşma noktası olan Galataport İstanbul'da gerçekleşecek olan Art & Kids Fest, birbirinden eğlenceli ve çocuk gelişimini destekleyen atölyeleri ile tüm çocuklara, sanat ve sanatçıyla iç içe, benzersiz deneyimler yaşatıyor.

D'PLAJ REZİDANS MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'na imzasını atan, modern döşenmiş şık daireleri, geniş kum plajı ve tesis içi hizmetleriyle ev konforunda bir tatil imkânı sunan D'Plaj Rezidans, misafirlerini ağırlamaya başladı. Villa Azur Beach & Restoran'ın yanı sıra ünlü Şef Özlem Mekik'in restoranlarını bünyesine ekleyen D'Plaj misafirlerini bekliyor.

İSTANBUL'UN MEKANLARI TEK ÇATI ALTINDA

İstanbul gece hayatının en büyük kutlamasına hazırlanan Red Bull İstanbul Unlocked, şehrin popüler mekanlarını tek çatı altında toplayacak. Red Bull İstanbul Unlocked, şehrin en ikonik mekanlarını sürükleyici bir gece hayatı deneyimi sunmak için bir araya getirmeye hazırlanıyor. Şehrin nabzını tutan 10'dan fazla mekanı sadece 2 günlüğüne tek çatı altında toplayacak Red Bull İstanbul Unlocked eğlenceyi odağına alarak festival tadında bir deneyim sunacak.

BEYOĞLU KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ İLE 'AİLELER YARIŞIYOR'

Merlin Entertainments'in eğlence merkezlerinden LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında, önceki yıllarda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılanan 'Aileler Yarışıyor' isimli yarışma ve 2 farklı oyun atölyesi düzenliyor.

ÇOCUKLAR İÇİN 'MASKE BOYAMA ATÖLYESİ'

Trump Alışveriş Merkezi'nin sergi alanı Trump Art Gallery, 28 Mayıs Cumartesi günü çocuklar için çok özel bir atölyeye ev sahipliği yapacak. Eda Çağıl Çağlarırmak'ın düzenleyeceği Maske Boyama Atölyesi ile minik sanatçılar keyifli zaman geçirecekler.

GENÇ ŞEFLER İÇİN YARIŞMA FIRSATI

Dünyanın en iyi genç şeflerinin belirlendiği uluslararası S. Pellegrino Genç Şef Akademi Yarışması'nda son başvuru tarihi yaklaşıyor. 30 Haziran'a kadar başvuru yapabilecek olan 30 yaş altı genç şefler yarışmada hayallerini gerçekleştirebilir.