Bu hafta ne yapsak? 20 Ocak 2024 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 20 Ocak 2024 ajandası.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

AKM'DE ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCE ZAMANI

İstanbul'un buluşma noktası Atatürk Kültür Merkezi, geleceğin sanatseverleri çocuklar için hazırladığı eğitici ve eğlendiren sömestr atölyeleri ve dijital hayanlar alemi sergisi Digizoo ile çocukların yarıyıl tatilini renklendiriyor. Eğitim ve öğretim dönemine ara verilen tatil dönemi boyunca da etkinliklerinde hız kesmeyen Atatürk Kültür Merkezi, 23 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında, 4 -12 yaş aralığındaki çocukları yepyeni ve unutamayacakları deneyimlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

TATİLİN KEYFİ KIDZANIA İSTANBUL'DA ÇIKIYOR

KidZania İstanbul, yarıyıl tatiline giren öğrencileri 20 Ocak Cumartesi günü düzenleyeceği büyük bir "Karne Partisi" ile karşılıyor. Yarıyıl tatili boyunca kapıları tam gün sınırsız eğlence için açık olacak KidZania İstanbul, çocukları eğlenirken öğrenmeye teşvik eden etkinliklerle dolu bir sömestir programı sunuyor. Çocukların hem eğlenip hem de öğrenebilecekleri Türkiye'nin tek çocuk şehri KidZania İstanbul, 20 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında sömestir dönemi boyunca da çocukları unutulmaz deneyimlerle buluşturarak, onlara eğlenceli bir tatil sunuyor.

YARIYIL TATİLİNDE EĞLENCENİN MERKEZİ AKASYA'DA

Bu yarıyıl tatilinde de çocukları eğlenceli etkinliklerle buluşturacak olan Akasya, zengin bir program sunmaya hazırlanıyor. Renkli baloncuk ve sihirbazlık şovları, masal gösterileri ve birbirinden keyifli atölyeler 20 Ocak-4 Şubat arasında Akasya'nın minik ziyaretçileri ile buluşacak. Akasya, yeni açılan Türkiye'nin ilk holografik eğlence parkı DigiZoo ile de çocuklara interaktif bir öğrenme deneyimi sunacak. Ayrıca Akasya Instagram hesabını takip edenler birbirinden renkli hediyeler kazanma şansı bulacak.

KÜÇÜK PRENS'İN DOSTLUK HİKAYESİ FİŞEKHANE'DE

Dünyada bir ilkle Illusionist Dijital Sanat Stüdyosu tarafından çağdaş sahne teknolojileriyle uyarlanan ve hayat bulan Küçük Prens: Bir Dostluk Hikayesi, Fişekhane'de kapılarını açıyor. Modern teknoloji ve Kenan Ece'nin Türkçe seslendirmesi ile olağanüstü bir 360° deneyime dönüşen gösteri, sadece çocuklar için değil, ailenin tüm fertlerinin içini ısıtacak.

MUSEUM OF SELFİES'DE GEZ, ÇEK, EĞLEN, PAYLAŞ!

Sömestr tatilini ailecek eğlenerek geçirmenin en 'fotojenik' adresi Museum of Selfies! Trump AVM'deki Museum of Selfies'de; çocuğunuzla birlikte dünyaya tersinden bakarken, altın banyosunda keyif yaparken, emoji havuzunda yüzerken ya da Game of Thrones tahtında otururken sınırsız fotoğraf çekebilir, birlikte her anınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Museum of Selfies, Pazartesi hariç haftanın her günü 12.00 – 20.00 saatleri arasında hizmet veriyor.