Bu hafta ne yapsak? 20 Kasım 2021 ajandası

Bu hafta ne yapsak? 20 Kasım 2021 ajandası sizleri bekliyor. Bu kültür sanat etkinliklerini ajandanıza not edin.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

MÜZİK VE YEMEK KEYFİ BİR ARADA

Jolly Joker Private, 3 Aralık'ta CVK Park Bosphorus'un terasında kapılarını açıyor. Boğazın eşsiz manzarasında yeni ambiyansında yemek ve müzik ziyafetini bir arada sunacak olan Jolly Joker Private Aralık ayında; Gülşen, Yaşar, Ayta Sözeri, Selami Şahin, Linet, Simge, Berkay, Yıldız Tilbe, Merve Özbey, Hakan Altun ve Bülent Ersoy gibi birbirinden değerli isimlere ev sahipliği yapacak.

SIRA DIŞI BİR DENEYİM: İLLÜZYON MÜZESİ

İstanbul'un ikonik semti Beyoğlu Narmanlı Han ve sevilen AVM Emaar Square olmak üzere İstanbul'da iki ayrı şubesi yer alan İllüzyon Müzesi, birbirinden ilgi çekici konsept ve deneyim alanlarıyla misafirlerine ilginç bir deneyim sunuyor. Ebeveynlerin çocuklarıyla ortak paydada buluşabilecekleri müzede; Vortex Tüneli, Ames Odası, Sonsuzluk Odası en çok ilgi gören odalardan.

KALİFORNİYA LEZZETİ İSTİNYE'DE

Gastronomi tutkunu üniversite öğrencisi Selin Duek tarafından açılan Sitron, keyif düşkünlerinin vazgeçemediği bir mekan oldu. Mekan, İstinye'de Emirgan Korusu manzaralı bahçesi ile hem şehrin merkezinde hem de karmaşasından uzakta misafirlerini ağırlıyor. Tavuklu Meksika Kasesi ve Bonfileli Fajita Kasesi imza ürünleri arasında. Tatlı severlerin favorisi ise Brezilya ilhamli Açai Bowl ve Yaban Mersinli Chia Pudding.

BOSTANCI'DA KONSER RÜZGARI

İstanbul'un en önemli konser salonlarından biri olan Bostancı Gösteri Merkezi, güçlü isimlere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 27 Kasım Cumartesi günü Ferhat Göçer, 5 Aralık Pazar günü Melike Şahin, 10 Aralık Cumartesi günü Şevval Sam ve 18 Aralık Cumartesi günü Bilal Sonses hayranlarıyla buluşaçak.

CİMRİ, ZORLU PSM'DE

17. yüzyılda yaşamış Fransız komedya yazarı Moliere'in en ünlü eserlerinden "Cimri", Tansu Biçer'in rejisi ve Serkan Keskin'in çok konuşulan "Harpagon" performansıyla 5 sezondur kapalı gişe sahnelenen oyun 28 Kasım akşamı Zorlu PSM'de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Cimri'yi izlerken belli bir zümreye bakmakla bir genelleştirmeye bakmak arasındaki pencereden birçok insanın ve ailelerin iç ve dış yapısına bakacak, garip rastlantılara tanık olacaksınız.

ŞEHİRDE BUZ PATENİ

Şehrin önde gelen lezzetlerine, eğlenceden sosyalleşmeye dair tüm ihtiyaçlara yanıt veren dekk, Vega Ice işbirliğiyle misafirlerini açık havada keyifli anlara ev sahipliği yapacak buz pateni pistiyle buluşturuyor. Pist, salıdan pazara her gün 12:00 ile 22:00 saatleri arasında hizmet vermeye hazır.