Bu hafta ne yapsak? 2 Eylül 2023 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 2 Eylül 2023 ajandası.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

KAYAHAN ŞARKILARIYLA KONSER TURUNA BAŞLIYOR

Kar Beyaz gibi türk pop müziğine damga vuran bir şarkı yazan, yakın zamanda kendi teklisini yayımlayan Beste Açar, ilk konserini 30 Ağustos'ta İf Beşiktaş sahnesinde veriyor. Hemen ardından 7 Eylül'de If Eskişehir ,13 Eylül'de İf Ankara'da seri konserlerine devam edecek olan Beste Açar, Atlantis yapımla birlikte T.C Kültür Bakanlığı'nın düzenlediği kültür yolu festivaliyle de Türkiye'nin dört bir yanında sevenleriyle buluşacak.

EN KEYİFLİ OKULA DÖNÜŞ YOLCULUĞU BU KARNAVALDA

Yılın en heyecan verici dönemlerinden biri başlıyor! Aileler ve çocuklar için okula dönüş heyecanını ikiye katlayacak ve Türkiye'de ilk defa gerçekleşecek Okula Dönüş Karnavalı 9-17 Eylül tarihleri arasında Zorlu Avm'de sizleri bekliyor. Türkiye'de ilki gerçekleşecek Okula Dönüş Karnavalı'nda alışveriş keyfinin yanı sıra eğlence karnavalı ile de hem çocuklar hem aileler okula dönüş yolculuğunu eğlenceli bir karnavalla kutlayacak. Kırtasiyeden oyuncağa, tekstile kadar okula yönelik her türlü alışverişin yapılacağı stantlar, Zorlu AVM açık alan içerisinde tam 9 gün boyunca ücretsiz olarak gezilebilecek.

WATSONS GENÇLİK FESTİVALİ BAŞLIYOR

Sınırsız eğlence ve benzersiz Watsons deneyimi Watsons Gençlik Festivali'nin ikincisi 30 Eylül 2023 tarihinde Santralistanbul'da gerçekleştirecek. Manga, Adamlar, Yaşlı Amca, Nova Norda ve Eftalya Yağcı gibi gençlerin yakından takip ettiği birçok güçlü ismin sahne alacağı II. Watsons Gençlik Festivali'nde katılımcılar bir yandan müziğin keyfini çıkarırken bir yandan da festival alanında yer alan Ashley Joy, Flormar, Nivea, P&G, Unilever, Cosmed, Urban Care ve J&J gibi güçlü markaların deneyim ve sosyalleşme alanlarında eğlenceye doyacak.

"SEZGİ ÇAĞI" SERGİSİ ISTANBUL CONCEPT GALLERY'DE!

Jamaika'da doğup yükselen ve tüm renkleri kucaklayan, dingin ritimleriyle kendini tüm dünyaya sevdiren reggae müziğin Türkiye'deki temsilcileri, KüçükÇiftlik Bahçe Olduğu Gibi Sunar konserleri kapsamında bir araya geliyor! İlk gelen isimlerden Sattas ve Bosphoroots, Goril, Ras Memo, C-Fyah, Özge Ürer, Da Frogg, Kulakkurdu Ohrwurm ile Simba Roots Sound System, 24 Eylül'de KüçükÇiftlik Bahçe'nin sakin ve huzurlu ortamında İstanbullulara yılın en "chill" pazar gününü yaşatacak.

ŞEHRİN MEKSİKALISI ANKARA'DA

Kısa sürede Başkent'in aranan restoranları arasına giren Ranchero, Ankara'daki dördüncü şubesini, Armada Alışveriş Merkezi'nde açtı. Türk & Meksikalı bir ailenin işlettiği Ranhero, kökleri Aztek ve Mayalara uzanan binlerce yıllık Meksika mutfağının en özel tariflerini, kendine özgü ambiyansı ve ezgotik içecekler eşliğinde Armada misafirleriyle buluşturmaya hazır.