Bu hafta ne yapsak? 18 Kasım 2023 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 18 Kasım 2023 ajandası.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

WONDER VILLAGE'A YILDIZ YAĞIYOR!

Yeni yıl ruhunun tüm renklerini ve umut veren neşesini aralık ayı boyunca şehrin merkezine taşımak için gün sayan KüçükÇiftlik Park'ın büyülü yılbaşı kasabası Wonder Village'ın konser programı da genişlemeye devam ediyor!

Rengârenk yılbaşı aktiviteleriyle tüm aile için gün boyu eğlence sunacak olan, her hafta sonu ise çok sevilen yıldızların sahne alacağı Wonder Village'ın açılış konserini 1 Aralık'ta Mirkelam verecek. Şehrin en büyük yılbaşı marketinde 2 Aralık'ta Mert Demir'in öncesinde Bengü Beker, 3 Aralık'ta maNga'nın öncesinde Flapper Swing, 8 Aralık'ta Nazan Öncel, 10 Aralık'ta Can Gox, 15 Aralık'ta Ozbi, 17 Aralık'ta Seda Erciyes, 29 Aralık'ta ise Son Feci Bisiklet İstanbullularla buluşacak.

Wonder Wheel Creative Agency ve URU organizasyonuyla düzenlenen Wonder Village için sınırlı sayıdaki "Avantajlı Dönem" biletleri şimdi Biletix'te ve Biletino'da!

İSTANBUL'UN YÜZYILLIK HİKÂYESİ, LEZZET VE EĞLENCE İLE BULUŞUYOR!

Yüzyıllar öncesinden günümüze kadar birçok medeniyete tanıklık etmiş, İstanbul Boğazı'nın en gözde yeri Kuruçeşme sahil hattında yer alan taş bina içerisinde yer alacak olan ''100 | HUNDRED'', dünya mutfağının en özel reçetelerle hazırlanan lezzetleriyle ve alanında en başarılı müzik direktörlerinin hazırladığı müziklerle tüm misafirlerine daha önce karşılaşmadıkları eşsiz bir deneyim vaad ediyor.

İstanbul'un en özel projelerinden biri olmaya hazırlanan 100, uzun süredir titizlikle yürütülen restorasyon çalışmalarının ardından çok yakında misafirleri için cazibe merkezi haline gelecek.

KALEMİN GİZEMLİ DÜNYASIYLA BULUŞTURAN FESTİVAL

Türkiye'nin ve dünyanın ilk kalem festivali PENFEST bu yıl 18-20 Kasım tarihleri arasında Çırağan Sarayı'nda 4. kez düzenlenecek. Festivalimizle ilgili ekte bültenimizin yanısıra markakalem.com kurucusu Faruk Atalar'ın online röportajı ve görselleri yer almakta. Başladığı günden bu yana pek çok yazar, siyaset ve günlük yaşamdan kalem severin ilgiyle ziyaret ettiği festivalimizde mücevher kalemlerden, micro art sanatıyla ince ince kalemlere işlenen sanatlar, günlük hazırlama workshopları gibi pek çok özel etkinlikle ziyaretçiler buluşma fırsatı yakalayacak.

MEDUSA'NIN ÇIĞLIĞI YEREBATAN SARNICINDA

İstanbul'un en görkemli yapılarından 1.500 yıllık Yerebatan Sarnıcı'nda gerçekleşecek olan deneyim ''Medusa'nın Çığlığı'' 17 Kasım'dan itibaren sanatseverlerle buluşuyor.

22 Kasım - 23 Kasım tarihlerinde Medusa'nın Çığlığı performansının özel konuğu Şahika Ercümen olacak.