Bu hafta ne yapsak? 17 Şubat 2024 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 17 Şubat 2024 ajandası.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

SELİN 20 MART'TA IF BEŞİKTAŞ SAHNESİ'NDE!

Hem Türkçe hem İngilizce hem de cover çalışmaları ile büyük bir başarı yakalayan son dönemin parlayan yıldızı Selin, 20 Mart tarihinde If Beşiktaş sahnesinde takipçileriyle buluşacak. Kendi söz bestelerinin yanı sıra cover şarkıları ile hem Türkiye'de hem de global alanlarda dikkat çeken Selin, canlı performanslarındaki etkileyici sahnesi ve güçlü vokali ile de dikkat çekiyor. Geniş bir repertuvarı sahnede dinleyici ile buluşturan genç sanatçı, yeni projelerini yayımlamaya devam ederken bir yandan da Türkiye'nin birçok yerinde konser veriyor.

ELEGAN BİR İTALYAN RÜZGÂRI VİSORANTE...

Gecesi, gündüzü, muhteşem gün batımları ve gün doğumlarıyla eşsiz boğaz manzarasında İtalyan mutfağının tüm lezzetleri Visorante'de tutkulu bir damak şölenine dönüşüyor. Ortaköy Crowne Plaza Otel'in terasında yer alan Visorante, ayrıcalıklı hissettiren hizmet anlayışı, özel şarap seçkileri ve imza kokteylleriyle İstanbul'un en iyi gastronomi deneyimi sunan İtalyan restoranlarından biri olmaya aday... Özel bir akşam yemeği, yıl dönümleri, özel davetler, iş yemekleri ve eğlenceli dost masaları için tüm beklentileri karşılayan Visorante, özel dekorasyonuyla romantizmin başkenti İtalya'nın eşsiz ruhunu yansıtıyor.

EMİN BARIN'IN MİRASI FESHANE'DE SERGİLENİYOR

Artİstanbul Feshane'nin "Emin Barın: Ne Senden Rükû Ne Benden Kıyam" başlıklı yeni sergisi açılıyor. "Emin Barın: Ne Senden Rükû Ne Benden Kıyam" sergisi, Türk grafik sanatının usta isimlerinden biri olan, yazıya duyduğu derin tutkuyla hem ulusal hem de uluslararası alanda sayısız sergiye imza atmış, cilt restorasyonlarıyla tanınan hattat ve cilt sanatçısı Prof. Dr. Mehmet Emin Barın'ın yaklaşık 230 eserini barındırıyor. Küratörlüğünü sanat tarihçisi Ali Kayaalp'in üstelendiği sergi ziyaretçilerini bekliyor.

ÇOCUKLAR İÇİN 'YARATICI KOLAJ ATÖLYESİ'

Trump Alışveriş Merkezi'nin sergi alanı Trump Art Gallery, 24 Şubat Cumartesi ve 25 Şubat Pazar günü, çocuklara sanat dolu bir hafta sonu sunuyor. Sanatçı Beşir Bayar ile 'Yaratıcı Kolaj Atölyesi'ne katılacak olan çocuklar; hem hayal güçlerini geliştirecek hem de keyifli vakit geçirecekler. Yaratıcı atölye çalışmaları ile çocukları sanatın büyülü dünyası ile buluşturan Trump Art Gallery, 24 Şubat Cumartesi ve 25 Şubat Pazar günü, özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Sanatçı Beşir Bayar, Trump Art Gallery'deki 'Çünkü'süz Bekleyiş' isimli sergisi kapsamında, çocuklarla 'Keşfet, Oluştur, Paylaş: Yaratıcı Kolaj Atölyesi' gerçekleştirecek.