Bu hafta ne yapsak? 17 Haziran 2023 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 17 Haziran 2023 ajandası.

ENDEREREN / endereren@gmail.com

ŞARKILAR BU KEZ DEPREM BÖLGESİ İÇİN SÖYLENİYOR...

Kanal D'nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı'nın üstlendiği müzik programı Şarkılar Bizi Söyler muhteşem bir sezon finali ile ekrana geliyor. Her bölümü ile izleyicilere müzik ziyafeti yaşatan program sezon finalini Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri kapsamında boğazda yapıyor. Konser gelirinin tamamının deprem bölgesine bağışlanacağı bu anlamda gecede sevenleri ile buluşacak olan Sibel Can duygularını şu sözlerle ifade etti.

ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYACAK

Dünyaca ünlü yıldızlarla interaktif bir eğlence deneyimi sunan Madame Tussauds İstanbul, su altının gizemli dünyasını keşfe çıkaran SEALIFE İstanbul ve LEGO® parçalarıyla çocukların hem eğlenip hem yaratıcılığını geliştiren LEGOLAND® Discovery Centre, Kurban Bayramı tatili boyunca eğlence dolu etkinliklere ev sahipliği yapacak

POLAT PİYALEPAŞA ÇARŞI'DAN "YAZA MERHABA"

Sanat ve Gastronominin İstanbul'daki yeni rotası Polat Piyalepaşa Çarşı, yaza 17 ve 18 Haziran'da "Yaz Festivali" ile merhaba diyor. Seçkin markaların yer aldığı Polat Piyalepaşa Çarşı, "Yaz Festivali" kapsamında sokak lezzetlerinden DJ performanslara, konserlerden sokak gösterilerine renkli ve eğlenceli birçok aktiviteye ev sahipliği yapacak. Festivalde pop müziğinin genç yeteneklerinden Gülnur Gökçe ise 17 Haziran'da müzikseverlerle buluşacak.

EŞSİZ BİR TATİL ROTASI BALDAN SUITES-BOZBURUN

Marmaris'in eşsiz manzarası eşliğinde doğayla uyumlu ve doğal çevreye duyarlı bir anlayışla tasarlanan Baldan Suites, tüm odalarından Ege denizini ve yeşili kucaklama fırsatı sağlıyor. Tatil için dingin bir ortam, yeşili ve denizi ile eşsiz bir alternatif arayanları ağırlayan Baldan Suites; unutulmaz bir tatile ev sahipliği yapıyor. Doğanın tüm renklerini kucaklamak isteyenlerin tercih ettiği Baldan Suites, butik hizmet anlayışı, iddialı mutfağı ve sınırsız güzelliklere açılan pencereleri ile ayrıcalıklı tatilin adresi. Karayolu ile ulaşımın olmadığı bu eşsiz cennete, Bozburun Limanı'nda Baldans Süites'in deniz araçları sizleri karşılıyor.