Bu hafta ne yapsak? 16 Nisan 2022 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 16 Nisan 2022 ajandası.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

YÜZYÜZEYKEN KONUŞURUZ VADİ'DE

Birçok farklı etkinliğe ve sanatçıya ev sahipliği yapan Turkcell Vadi, 24 Nisan Pazar günü sezonun ikinci konserinde Yüzyüzeyken Konuşuruz'u ağırlayacak. Dillere dolanan şarkı sözleri, başarılı konser performanslarıyla Yüzyüzeyken Konuşuruz, seyircisine hem duygu dolu anlar hem de büyük bir eğlence vaat ediyor. Konser, 21.00'da başlayacak.

ARTER'DE ÇOCUKLAR İÇİN ÜCRETSİZ ETKİNLİK

Arter, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 6–9 yaş aralığındaki çocuklara iki farklı atölye çalışması sunuyor. "Çizgilerde Ne Saklı?" atölyesi 23 Nisan Cumartesi günü saat 11:00'de çevrimiçi ortamda; "Kavanoz Galaksisi" atölyesi ise 14:00'te Sevgi Gönül Oditoryumu'nda gerçekleşecek. Etkinlik kitapçığını internet sitesinde ücretsiz olarak erişeme açacak.

BİLETİNİAL'DAN 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

Türkiye'nin teknoloji odaklı; kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial 23 Nisan Çocuk Bayramı'nın Türkiye genelinde daha coşkulu yaşanması için çocuklara özel pek çok aktiviteyi programına dahil etti. Anne babalara kalan tek şey, Nisan ayında çocuklara özel etkinliklerden seçimlerini yaparak Biletinial'mak...

HEM GÖZLERİNİZİ HEM de MİDENİZİ MUTLU EDİYOR

1946'dan bu yana örnek bir gastronomi abidesi olan Köşkeroğlu, Antep mutfağının özenle seçilmiş lezzetlerinden oluşan iftar menüsü ile Ramazan ayında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Şef Eyüp Köşkeroğlu'nun özel reçetesiyle özenle hazırladığı iftar menüsü hem göze hem damağa adeta hitap ediyor.

MONİCA BELLUCCİ TÜRKİYE'DEN BAŞLIYOR

Dünyaca ünlü yıldız Bellucci'nin 2022 Turnesi Piu Entertainment Organizasyonu ile Türkiye'den başlıyor. Dünyaca ünlü sanatçı Monica Bellucci, tüm zamanların en büyüleyici sesine sahip ünlü soprano Maria Callas'ın Tom Volf tarafından kaleme alınan "Maria by Callas" biyografisinin sahne uyarlaması "Maria Callas: Mektuplar ve Anılar" oyunu ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Bellucci, Piu Entertainment'in 10. yılında 21-22 Nisan'da İstanbul'da, 24 Nisan'da ise Londra'da sanatseverlerle buluşacak.

'Konuşan Yazılar' sergisi açıldı

Her yıl Ramazan ayında geleneksel İslam sanatlarının en güzel örneklerini sanatseverlerle buluşturan Yıldız Holding, bu yıl da "Konuşan Yazılar" sergisi ile sanatseverleri buluşturuyor. 145 eserin yer aldığı sergiyi yıl boyunca ücretsiz olarak Yıldız Holding Sergi Salonu'nda randevu alarak gezebilirsiniz.