Bu hafta ne yapsak? 16 Mart 2024 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 16 Mart 2024 ajandası.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

SELİN 20 MART'TA IF BEŞİKTAŞ SAHNESİ'NDE!

Cover çalışmaları ile büyük bir başarı yakalayan son dönemin parlayan yıldızı Selin, 20 Mart'ta If Beşiktaş sahnesinde takipçileriyle buluşacak. Kendi söz bestelerinin yanı sıra cover şarkıları ile hem Türkiye'de hem de global alanlarda dikkat çeken Selin, canlı performanslarındaki etkileyici sahnesi ve güçlü vokali ile de dikkat çekiyor. Geniş bir repertuvarı sahnede dinleyici ile buluşturan genç sanatçı, yeni projelerini yayımlamaya devam ederken bir yandan da Türkiye'nin birçok yerinde konser veriyor.

SANAT TUTKUNLARI İÇİN YENİ ADRES: RUZY GALLERY

Ruzy Gallery, İstanbul'da çağdaş sanat tutkunlarının yeni buluşma noktası olmaya hazırlanıyor. Modern ve çağdaş sanata odaklanan, farklı disiplinlerden sanatçıların eserlerini sergilemeyi amaçlayan ve Esra Çevik tarafından kurulan galeri, modern ve çağdaş sanata odaklanarak farklı disiplinlerden sanatçıların eserlerini sergilemeyi amaçlıyor ve sanatın tartışılması, paylaşılması için disiplinler arası ilişkiler geliştirmeyi hedefliyor. Panoramik pencerelerle genişletilen 600 metrekarelik üç katlı bir villada sanatseverleri ağırlayacak olan galeri, aynı anda açılacak restoranının iç avlusuyla da sanatseverleri büyüleyecek.

GOMİDAS SAHNEDE!

Gomidas, Ermeni, Anadolu ve dünya kültürüne derin izler bırakmış, müzikolog, besteci ve koro şefi bir rahip. Oyunda; hem Anadolu'yu hem de Ermenistan'ı çok iyi tanıyan bu özel sesin yolculuğu birçok trajik hikayeyle şekilleniyor. Ahmet Sami Özbudak'ın yazıp yönettiği, Fehmi Karaarslan'ın oynadığı, Yolcu Tiyatro'nun Gomidas adlı oyunu, 19 Mart Salı günü saat 20.00'de Mars'ta sahnelenecek.

YENİDEN DOĞAN ŞIKLIK VE DENİZDEN İLHAM ALAN LEZZET!

AZUR, şehre yeni bir davet alanı kazandırdı. AZUR, Private Room, sıcak atmosferi ve zarafeti ile Boğaz'ın büyüleyici manzarasıyla ile mükemmel bir uyum içinde buluştu.Özel davetler ve toplantılar için düşünülen her detay misafirlerinin konforu ve keyfi için özenle tasarlandı. AZUR Private Room, alakart veya bistro düzeniyle özel davetlere ev sahipliği yapmaya hazır olup, her detayıyla misafirleri için unutulmaz bir AZUR deneyimini yaşatıyor.