Bu hafta ne yapsak? 16 Ekim 2021 ajandası

Bu hafta ne yapsak? 16 Ekim 2021 ajandası sizleri bekliyor. Bu kültür sanat etkinliklerini ajandanıza not edin.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

BİR SONBAHAR KLASİĞİ: İZMİR COCKTAIL FESTİVAL!

Bir klasik haline gelen ve bu sene 23 Ekim'de İzmir Arena'da gerçekleşecek olan İzmir Cocktail Festival, sahnesinde son dönemin en başarılı isimlerini ağırlayacak.

Memleketi İzmir'de sahne performansı sergileyecek olan Zeynep Bastık'ın yanı sıra Jabbar, Güntaç Özdemir, Köfn, Hend ve Mertkan Akd gibi yerli sahnenin önemli isimleri festivalcilerle buluşacak.

SÜRDÜRÜLEBİLİR DÜNYA FİLM GÜNLERİ OMM'DA

İş birliğinin ilk programı olan Sürdürülebilir Dünya Film Günleri ise kızının geleceği için yaşanabilir bir gezegen yaratmayı hayal eden ve çabalayan yönetmen Damon Gameau'nun "2040 Damon Gameau" adlı filmiyle 13 Ekim'de başlıyor. 5 Kasım'a kadar her çarşamba ve cuma saat 19.00'da OMM'da Türkçe alt yazılı olarak gerçekleşecek ücretsiz gösterimler toplam 8 filmi izleyiciyle buluşturuyor. Aşı kartı ya da negatif PCR testi zorunluluğunun bulunduğu gösterimler 40 kişilik kontenjanla sınırlı. Katılımcılar 0222 221 27 37'yi arayarak rezervasyon yaptırabilir.

CİHANGİR'DE SAKLI BİR BAHÇE: ROSE MARİNE

Cihangir'in ara sokaklarından birinde gizlenmiş Rose Marine, kalitesinden ve lezzetinden ödün vermeden 2009 yılından beri hizmet veriyor. Durmuş Sarıdikmen işletme müdürlüğünde ve Ahmet Eren Gencer şefliğinde yepyeni bir oluşuma giren bu keyifli mekan, konforlu ve huzurlu ambiyansıyla misafirlerini bekliyor.

EKOLOJİK ATÖLYELER ZORLU CENTER 'ECO LOVE FEST'TE

İyi yaşam tutkunları ve değişim yaratanlar, Zorlu Center'da 17 Ekim'e kadar 'Eco Love Fest'te buluşuyor. Sürdürülebilirlik ve iyi yaşam etrafındaki tüm kavramları odağına alan 'Eco Love Fest' kapsamındaki ekolojik atölyeler, 16-17 Ekim tarihlerinde, Hybrid Community kürasyonunda Zorlu Center Meydan Katı Park Alanı'nda gerçekleşecek.

TAMİRANE AKASYA YİNE ÇOK KEYİFLİ!

Burcu Durmaz, Türkçe, İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Almanca, İtalyanca dahil birçok dünya dilinde oluşturduğu repertuvarının yanı sıra Jazz'dan Latin'e; Tango'dan yerli ve yabancı pop, rock, müzikallere kadar uzanan zengin, eğlenceli ve her zevke hitap eden repertuvarı ile 16 Ekim Cumartesi günü Tamirane Akasya sahnesinde!

KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE'DE METAL FIRTINASI BLACK TOOTH

Şehrin rakipsiz etkinlik merkezi KüçükÇiftlik Park'ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe'de yeniden metal fırtınası esecek. 23 Ekim Cumartesi akşamı %100 Metal Sunar: Black Tooth – Engulfed – Hellsodomy ile metal müzik tutkunları bir kez daha açık havada buluşacak.