Bu hafta ne yapsak? 15 Temmuz 2023 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 15 Temmuz 2023 ajandası.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

DÜNYACA ÜNLÜ SESLER İSTANBUL'DA

Ünlü isimler İstanbul'un gözde etkinlik mekanlarından Turkcell Vadi ve Zorlu PSM'de sanatseverlerle bir araya geliyor. 9 Ağustos'ta Turkcell Vadi'de Havasi'nin konseriyle başlayacak seri, 10 Ağustos'ta Turkcell Vadi'de Yasmin Levy, 7 Eylül'de Turkcell Vadi'de Imany, 19 Eylül'de Gipsy Kings by Andre Reyes ve 26 Eylül'de Buika ile Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde devam edecek.

TEOMAN ENKA AÇIKHAVA TİYATROSU'NDA

Türk Rock Müziği›nin başarılı yorumcu ve söz yazarlarından Teoman, 18 Temmuz akşamı ENKA Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranlarıyla buluşacak. Geçmişten günümüze hit olmuş şarkılarından özel bir seçki ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan sanatçıya sahnede deneyimli orkestrası eşlik edecek. Etkinlik biletleri Biletix ve ENKA Sanat Gişesi'nde!

KARSU'DAN ANLAMLI KONSER

Müziği modern tınılarla buluşturan Karsu 20 Temmuz Perşembe akşamı Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda! Türk Eğitim Vakfı İzmir Şubesi'nin ev sahipliğinde, cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak gerçekleşecek konserde Karsu, şarkılarını bu defa eğitimde fırsat eşitliği için söyleyecek. Açılışını TEV Gönüllüleri Eğitime Destek Korosu'nun yapacağı gecenin sunuculuğunu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer üstlenecek. Gençlerimizin geleceğine umut olmak ve eğitimlerini tamamlamalarına destek vermek amacıyla düzenlenen etkinlikten elde edilecek tüm gelir TEV'e bağışlanacak. Konserin biletleri Bubilet'te ve Biletix'te!

LEZZET DOLU DENEYİM 'FOOD TRUCK PARK' ZORLU'DA!

Zorlu Center, Açık Hava Etkinlikleri kapsamında 'Food Truck Park' etkinliğine ev sahipliği yapıyor. 7-16 Temmuz tarihlerinde Zorlu Center'da ilk kez gerçekleşecek 'Food Truck Park', açık havada lezzet dolu deneyime davet ediyor. 7-16 Temmuz tarihleri arasında Zorlu Center'da ilk kez gerçekleşecek 'Food Truck Park'ta, aradığınız birbirinden lezzetli ürünleri bulabileceğiniz Truck araçlar, müzik eşliğinde lezzet dolu bir deneyim sunuyor.

YILDIZLAR HARBİYE'DE

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda BKM organizasyonuyla gerçekleşecek seri, yıldız isimlerin muhteşem konserleriyle başlayacak. 9 Ağustos'ta süperstar Ajda Pekkan ve 10 Ağustos'ta Kenan Doğulu, 11 Ağustos'ta da Cem Adrian sevenleriyle buluşacak. Şener Şen, Zengin Mutfağı'nda sahnelediği muhteşem performansıyla 14 Ağustos'ta perdelerini açacak.