Bu hafta ne yapsak? 15 Ekim 2022 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 15 Ekim 2022 ajandası.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

KLASİKLEŞEN ŞARKILARIYLA HARBİYE AÇIKHAVA SAHNESİ'NE

İstanbullu müzik severler, unutulmaz şarkılarıyla Türk pop müziğine damgasını vuran Levent Yüksel ile buluşmaya hazırlanıyor. An Epic Symphony konser serisi kapsamında 26 Ekim'de İstanbul Harbiye Açıkhava Sahnesi'ne konuk olacak efsane ismin biletleri www.biletinial.com üzerinden satışa sunuldu.

DELİ DERYALI BİR DAHİ" AMERİCAN HOSPİTAL THE BODRUM CUP'TA

Bu yıl 34'üncüsü gerçekleştirilecek olan uluslararası deniz festivali American Hospital The Bodrum Cup, heyecan dolu yarışların yanı sıra denizcilik ve yelken tutkunlarına özel birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. 11-31 Ekim tarihleri arasında küratörlüğünü Zerrin Ulusman ve görsel direktörlüğünü Mehmet Uyargil'in üstlendiği Yücel Köyağasıoğlu'nu odağına alan "Deli Deryalı Bir Dahi" sergisi Bodrum'da yer alan 5 farklı sergi salonu ve 1 belgesel gösterimiyle ziyaretçilerle buluşacak. Sergi 31 Ekim'e kadar devam edecek.

TÜRKAN ŞORAY AKM TÜRK TELEKOM LOUNGE'TA HAYRANLARIYLA BULUŞUYOR

Kültür ve sanatın kalbi Atatürk Kültür Merkezi (AKM) ve Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'nin destekçisi Türk Telekom, Türkan Şoray'ı hayranlarıyla buluşturuyor. Türkan Şoray, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bu yıl 1-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen 'Beyoğlu Kültür Yolu Festivali' kapsamında, Atatürk Kültür Merkezi'nin dış alanında kurulan Türk Telekom Açık Hava Sahnesi'nde düzenlenen 'Türk Telekom Prime Açık Hava Sineması' etkinliğine misafir olacak. Efsane isim, 'Selvi Boylum Al Yazmalım' filminin gösteriminden önce AKM'de bulunan Türk Telekom Lounge alanında sevenleri ile bir araya gelecek.

26 İLDE 33 BİNİ AŞKIN ÇOCUĞA ULAŞTI!

Henkel'in Türkiye'de, Yaratıcı Çocuklar Derneği iş birliğinde hayata geçirdiği Keşif Dünyası, aynı zamanda küçüklere sürdürülebilirlik eğitimi de vererek erken yaşlarda farkındalık sağlıyor. Bu anlamlı proje, yüz yüze ve online bilim atölyeleri ile bugüne dek birçok küçüğe bilimin kapılarını araladı. Keşif Dünyası, hayata geçirildiği günden bu yana Türkiye'de 26 ilde yaklaşık 33 bin 500 çocuğun, bilimin sırlarına doğru keşfe çıkmasını sağladı.

ADAMLAR, KÜÇÜKÇİFTLİK PARK'TA!

Türkçe sözlü alternatif rock müziğin aranan gruplarından Adamlar, 100% Müzik Sunar: Park'ta Rock için 5 Kasım'da bir kez daha KüçükÇiftlik Park sahnesinde! Farklı tarzları aynı potada başarıyla eriten Adamlar, ifade arayışının peşindeki güçlü şarkı sözleri ve elektronik dokunuşlarla zenginleşen melodileriyle müzik dünyasındaki yerini her geçen gün sağlamlaştırıyor. Yüzdeyüz Müzik katkıları ve URU organizasyonuyla düzenlenen konserin biletleri Biletix'te!