Bu hafta ne yapsak? 14 Ağustos 2021 ajandası

Bu hafta ne yapsak? 14 Ağustos 2021 ajandası sizleri bekliyor. Bu kültür sanat etkinliklerini ajandanıza not edin.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

ÜNLÜ İSİMLER AÇIKHAVA'DA

15 Ekim'e kadar Maximum Uniq Açıkhava'da gerçekleşecek konserden, tiyatroya, stand-up gösteriden, müzikli oyuna, açıkhava sinema keyfi nden, festivale uzanan ve kültür-sanatın her dalına dokunan dopdolu programı ile yaz sezonunda İstanbulluların yeni buluşma noktası olacak. Yaın Yalın, 20 Ağustos'ta Haluk Levent, 25 Ağustos'ta Emre Aydın sevenleriyle buluşacak.

VADİ'DE EĞLENCE

Türkiye'nin en yeni ve en genç açıkhava sahnesi Turkcell Vadi'de gerçekleşecek olan konser serisinde bu akşam Yeni Türkü, 21 Ağustos akşamı Pinhani, 22 Ağustos akşamı Duman, 4 Eylül akşamı Selda Bağcan ve 5 Eylül akşamı maNga siz müzikseverlerle buluşacak.

BU SİNEMA BİR BAŞKA

KüçükÇiftlik Park, sizi yıldızların altında sinemanın yıldızlarıyla buluşturuyor. 17 Ağustos Salı akşamı Bir Nefes Daha, 31 Ağustos Salı Rocketman perdede olacak. Online biletleme sisteminin kullanılacağı etkinliklerde misafi rlerin ateş ölçümü yapılarak alana alınacak, ortak alanların hijyeni en üst düzeyde sağlanacak.

HARBİYE'DE MÜZİK ŞÖLENİ

BtcTurk, sizi müzikle buluşturmaya devam ediyor. 13 Ağustos'ta Yıldız Tilbe, 14 Ağustos'ta Mabel Matiz, 15 Ağustos akşamı Mor ve Ötesi, İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnede olacak.

ROCK'A DOYACAKSINIZ

İstanbul'un rakipsiz eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, sıcak yaz günlerinin tadını açık havada çıkartmak isteyenlere bu hafta da yine çok özel bir program sunuyor. İşte bu haftanın ajandası: Bugün Yok Öyle Kararlı Şeyler - Can Ofl az – Bağzıları / yarın Hey! Douglas ve Kerkeyas / 20 Ağustos Cuma Büyük Ev Ablukada ve Fırtınayt. Biletler Biletix'te!

DOĞU DEMİRKOL SAHNEDE

Stand up gösterisini kapalı gişe oynayan Ahlat Ağacı, Ölümlü Dünya, Bayi Toplantısı fi lmlerindeki başarılı performansının ardından, 'Doğu' dizisinin ilk sezonunun çekimlerini tamamlayan komedyen sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Demirkol, 23 Ağustos'ta Kadıköy Belediyesi Selamiçeşme Özgürlük Parkı Amfi Tiyatro sahnesinde, 25 Ağustos'ta Datça Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde sizlerle.