Bu hafta ne yapsak? 13 Şubat 2021 ajandası

Bu hafta ne yapsak? 13 Şubat 2021 ajandası sizleri bekliyor. Sevgililer Günü haftasına bu kültür sanat etkinliklerini ajandanıza not edin.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

YILDIZ TİLBE'DEN SEVGİLİLER GÜNÜ KONSERİ

Sanatçı Yıldız Tilbe, pandemi kısıtlamaları nedeniyle evde kalan sevgililer için Trump Sahne'den gerçekleştireceği canlı 'online' konser ile müzik şöleni yaşatacak. Yıldız Tilbe hayranları, yarın akşam saat 20:00'de gerçekleşecek konseri, www.passo.com.tr üzerinden bilet alarak keyifle izleyebilirler. Bayhan Prodüksiyon organizasyonu ile Trump Sahne'de gerçekleşecek çevrimiçi canlı konserinde Yıldız Tilbe, dünden bugüne unutulmaz şarkılarını tüm sevenler için seslendirecek.

JOJO'DA PİNHANİ RÜZGARI

Eğlenceyi dijital ortamda "en gerçekçi'' halde yaşamak isteyenler için her ayrıntısı düşünülerek geliştirilen JoJo platformu "Sevgililer Günü" özel konserinde aşk şarkılarının vazgeçilmez grubu Pinhani'yi ve konuğu Sakiler'i ağırlıyor. Pinhani'nin yarın akşam saat 22.00'deki konserinin biletleri Biletix'te.

'PROVADAN İZLE' CİMRİ İLE BAŞLIYOR

İş Sanat, Provadan İzle başlıklı yeni serisiyle klasikleşmiş tiyatro eserlerini izleyiciyle buluşturuyor. Fransız yazar Molière'in ölümsüz komedisi "Cimri" ile başlayacak olan seride, oyunun tamamı bir okuma provası düzeninde seyircilere sunuluyor. Cimri, İş Sanat'ın sosyal medya hesaplarında ve internet sitesinde sezon boyunca izlenebilecek.

PENA 14 ŞUBAT'I KİTAP AŞKIYLA KARŞILIYOR

Pena Yayınları, Sevgililer Günü haftasına özel kitaplardaki indirimle karşılıyor. penayayinlari.com'dan yapılacak alışverişleri kapsayan indirim boyunca kitaplar %50 indirimle alınabilecek. İndirim kapsamında Aşk Mektupları, Yol Ayrımı, Son Dans, Vabeste, Özledim Seni, Peçete Günlükleri, İkinci Şans ve Benimle gibi yayınevinin beğeniyle okunan kitapları yer alıyor.

AÇIK HAVADA FESTİVAL KEYFİ

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Müzik Festivali bu yıl 49. kez, 3–21 Haziran tarihleri arasında müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Festival programındaki tüm konserler, pandemi önlemleri altında, tamamen açık hava mekânlarda gerçekleştirilecek. Festivalin Onur Ödülü keman sanatçısı Prof. Dr. Cihat Aşkın'a, açılış töreninde sunulacak. Festivalin Yaşam Boyu Başarı Ödülü ise Letonyalı besteci Pēteris Vasks'a verilecek.