Bu hafta ne yapsak? 13 Nisan 2024 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 13 Nisan 2024 ajandası.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

ÇİFTE TATİL HEYECANI KİDZANİA İSTANBUL'DA

KidZania İstanbul, çocuklara eğlenceli dolu bir tatil vadediyor. Ara tatil ve bayram tatili süresince tüm gün sınırsız eğlence sunan KidZania İstanbul, kutlamaların ve renkli atölyelerin olduğu dopdolu bir programla ziyaretçilerini ağırlayacak. Çifte tatilde ziyaretçiler; 67 farklı aktivite alanı ve 120'den fazla rol ve meslek deneyimi sunan KidZania İstanbul'un cadde ve sokaklarında özgürce bayramın ve ara tatilin tadını çıkaracak; bankası, hastanesi, laboratuvarı, itfaiyesi, stadyumu, fabrikalarında meslekleri deneyimleyecek ve atölyelerinde özgün çalışmalar yapacaklar.

BERKAY ATEŞ INSPERA BODRUM'DA SAHNEDE

Bodrum'un yeni kültür ve sanat yaşam alanı Inspera Bodrum, Berkay Ateş'in kaleme aldığı ve ödüllü performansı ile hayat verdiği "Uykusuz bir rüya, Salim" adlı tiyatro oyununa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 13 Nisan Cumartesi19.00'da, Inspera Ana Sahne'de gerçekleşecek tek perdelik oyun, yaklaşık 80 dakika boyunca izleyicileri "keşke mi daha zordur kader mi?" sorusuna cevap aramaya yöneltecek. Inspera Ana Sahne saat 21.00'de ise Berkay Ateş ile kitabı "Sessizliği Vurun-Beş Oyun Bir Öykü" üzerine gerçekleşecek keyifli bir söyleşiye de sahne olacak.

NİLOYA VE ARKADAŞLARI ANKARA'YA GELİYOR

Türkiye'nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya, "Müzik Kutusu Müzikali" kapsamında Ankara'ya geliyor. Ramazan Bayramı tatilinde de minik dostlarının yanında olan çizgi kahraman, en yakın arkadaşları Mete ve Tospik'le beraber hafızalara kazınan şarkıları ve eşsiz sahne gösterileri eşliğinde unutulmaz bir deneyime imza atmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda çizgi kahramanlar, minikleri 14 Nisan Pazar günü 14.00 ve 16.00 saatlerinde Panora Sanat Merkezi'ndeki gizemli bir sesin peşine düştükleri maceraya davet ediyor.

KRAL ŞAKİR GÖSTERİSİ ARA TATİLDE TRUMP AVM'DE

Ramazan Bayramı, okulların ara tatili ile de birleşerek uzun bir dinlenme zamanı sunuyor. Çocuklar hem tatil hem bayram sevincini Türkiye'nin ilk çizgi dizisi Kral Şakir'in eğlenceli şovuyla Trump AVM'de yaşayacak. Bir aslan ailesinin başından geçen komik ve neşeli hikayeleri anlatan Kral Şakir, 6-14 Nisan tarihleri arasında Trump AVM'de olacak ve çocuklara keyifli saatler yaşatacak.