Bu hafta ne yapsak? 12 Şubat 2022 ajandası

Bu hafta ne yapsak? 12 Şubat 2022 ajandası sizleri bekliyor. Bu kültür sanat etkinliklerini ajandanıza not edin.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

SEVGİLİLER GÜNÜNE YAKIŞACAK KONSERLER

Türk pop müziğinin güçlü sesi Yaşar, 13 Şubat akşamı sevgililer günü konseri ile Bostancı Gösteri sizlerle olacak. Bu özel günde Mabel Matiz, KerkiSolfej organizasyonuyla saat 21.00'de Volkswagen Arena'da seyircisiyle buluşacak.

14 ŞUBAT'TA MÜZİĞE DOYACAKSINIZ!

Moduna, havana, kafana tam da sana göre ve her tarzda konserlerin yer aldığı Jolly Joker'lerde ve sosyalleşmenin yeni durağı JJ Pub'larda "Sevgililer Günü"ne özel hazırlanan etkinlik ve konser takvimiyle müziğin ritmi aşkla atacak. Simge, 12 Şubat Cumartesi Jolly Joker Ankara'da, Candan Erçetin 14 Şubat Pazartesi saat 21:00'de Jolly Joker Vadistanbul'da, Merve Özbey Jolly Joker Kartal İst-Marina'da, son olarak da Koray Avcı Jolly Joker Kıyı İstanbul'da sevgililer günü özel konser verecek.

NASA UZAY SERGİSİ 13 MART'A KADAR AÇIK

HUPALUPAEXPO tarafından Türkiye'ye getirilen ve 8 Aralık'tan bu yana 100 binin üzerinde ziyaretçi tarafından gezilen NASA Uzay Sergisi, gördüğü yoğun ilgi üzerine 13 Mart'a kadar uzatıldı. Sergide NASA'nın uzay görevlerine tanıklık etmiş kıyafetler, yiyecekler, yazılı materyallerden oluşan 200 parça, gerçek Ay Taşı, aralarında Saturn V'in de olduğu roketlerin kopyaları ve tam boyutlu uzay aracı modelleri görülebilir.

KEMAN VE PİYANO ZİYAFETİ

Kurukahveci Mehmet Efendi desteği ile gerçekleştirilen; Süreyya Operası Kahve Konserleri 13 Şubat'a Kemanda Ozan Sari, Piyanoda ise Çağdaş Özkan'ı ağırlayacak. İkili konserde Giuseppe Tartini'nin Şeytan Trili Sonatı'nı, Klasik Dönem'in önde gelen bestecilerinden Wolfgang Amadeus Mozart'ın KV 379 numaralı keman piyano sonatını seslendirecek.

KEREM GÖRSEV TRIO İLE JAZZ AT FIRST SIGHT

Caz dünyasının önde gelen isimlerinden Kerem Görsev, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde "Jazz at First Sight" projesiyle, Zorlu PSM'nin sofistike caz kulübü touché'de sahne alacak. Konserlerde dinamik performansı ve yüksek enerjisi ile gönülleri kazanan Kerem Görsev Trio, touché'nin unutulmaz atmosferinde müzikseverlere caz dolu bir deneyim yaşatacak.