Bu hafta ne yapsak? 11 Aralık 2021 ajandası

Bu hafta ne yapsak? 11 Aralık 2021 ajandası sizleri bekliyor. Bu kültür sanat etkinliklerini ajandanıza not edin.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

JOLLY JOKER'DE MÜZİK ZİYAFETİ

Jolly Joker'de, müziğin ritmi hız kesmeden atmaya devam ediyor. Jolly Joker Vadistanbul'da, bu akşam Gülşen, 15 Aralık'ta Cem Adrian, 18 Aralık'ta Koray Avcı sahne alacak. Jolly Joker Kartal İst-Marina'da ise bu akşam Yaşar, 14 Aralık'ta Yıldız Tilbe, 18 Aralık'ta Melek Mosso sevenleriyle buluşacak.

2022'Yİ ŞEHRİN EN IŞILTILI ETKİNLİĞİ İLE KARŞILAYIN

Christmas Market Galataport İstanbul etkinliğinde sizleri bekleyen bir dolu sürpriz var. 18 Aralık'ta Can Bonomo, 20 Aralık'ta Yalın, 21 Aralık'ta Sertab Erener, 22 Aralık'ta Edis, 24 Aralık'ta Cem Adrian, 26 Aralık'ta Karsu, 25 Aralık'ta Yüzyüzeyken Konuşuruz sahne alacak. Şehrin Christmas ruhundan mahrum kalmak istemeyen, tüm eğlence ve alışveriş severler biletler Passo'da satışta.

AĞAÇTAKİ KIZ DASDAS SAHNEDE

DasDas'ın heyecanla beklenen yeni oyunu 'Ağaçtaki Kız', bu akşam 20.30'da tiyatroseverlerle buluşuyor. Şebnem İşigüzel'in 'Aynı' adlı romanından İlksen Başarır tarafından uyarlanan oyun iki gencin; aşkı, dostluğu, hayalleri, hayal kırıklıklarını ve sırlarını paylaşarak dile getirmelerini konu alıyor. Ahsen Eroğlu ile Tunahan Çilingir'in oynadığı oyun, sezon boyunca sahnelenecek.

HANDE KAZANOVA TEPE NAUTİLUS'TA

Yeni yıla sayılı günler kala Tepe Nautilus, ünlü astrolog Hande Kazanova'yı ağırlıyor. 2022 yılı nasıl geçecek, burçlara neler getirecek? Tüm burçların iş, para, aşk durumuna dair astrolojik yorumlarıyla Hande Kazanova, yarın Tepe Nautilus ziyaretçilerini bekliyor.

YENİ YILI DOĞAYLA KARŞILAYIN

NG Sapanca ve NG Enjoy otellerinde yılbaşında müziğin sesi yükselecek. Şevval Sam, 31 Aralık gecesi muhteşem sahne performanslarıyla 2021'in son anlarını ölümsüzleştirecek. Gala gecesine alternatif olarak hazırladığı programlarıyla NG Sapanca Erguvan Restoran'da Sezin Aday ve NG Enjoy Ihlamur Restoran'da İstanbul Girls Orchestra grubu ile misafirler yeni yıla 'merhaba' diyecek.