Bu hafta ne yapsak? 10 Şubat 2024 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 10 Şubat 2024 ajandası.

ENDER EREN / endereren@gmail.com

DUYGUSAL ANLARA EŞLİK EDECEK TATLILAR

Yenilenen menüleri ile her mevsimi kucaklayan, özel reçeteleri ile gastronomi dünyasını heyecanlandıran Le Pain Quotidien'de 14 Şubat Sevgililer Günü heyecanı başlıyor. Le Pain Quotidien içeriği tamamen doğal, sağlıklı ve formu koruyan yiyecekler, kendine has tarifleri, renkli ve lezzetli tatlıları ile yeme – içme gurmelerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Le Pain Quotidien, 14 Şubat Sevgililer Günü'nün vazgeçilmez kutlama sofralarında yerini almak üzere, yeni lezzetlerine menüsünde yer veriyor. Duygusal anlara eşlik edecek ve damaklarda iz bırakacak, sadece Sevgililer Günü'ne özel yepyeni tatlıları Valentine's Cake, Cup Cake ve Kalpli Cookie ile özel anlarınızı taçlandırın.

MEKSİKA LEZZETLERİ EŞLİĞİNDE BİR 14 ŞUBAT

Misafirlerine okyanus ötesinden gerçek Meksika lezzetleri sunan Ranchero, unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşamak isteyen çiftleri 14 Şubat'ta İstanbul ve Ankara'daki şubelerine bekliyor. Mönüsünde, kökleri Aztek ve Mayalara kadar uzanan binlerce yıllık Meksika mutfağından seçkin tariflere yer veren Ranchero, romantik bir 14 Şubat için tercih edilebilecek en özel mekanlardan birisi olarak öne çıkıyor.

OLİGARK İSTANBUL'DA AŞKIN BÜYÜSÜNE KAPILIN

Executive Chef Şaban Gülmez imzasını taşıyan menü sake nori special roll, dana carpaccio, ızgara dana bonfile, deniz mahsulleri linguine, avokadolu deniz ürünleri gibi özel lezzetleri ile dikkat çekerken, sevgilinizin kalbine gidecek sürpriz ise "Aşkın Büyüsü" oluyor. Boğazın büyülü atmosferi, damağınızda eşsiz bir etki bırakacak leziz bir menü ve sabahın ilk ışıklarına kadar kaliteli müzik eşliğinde dans. İşte Sevgililer Günü'nü İstanbul'un en büyük eğlence mekanı Oligark İstanbul'da kutlamanız için üç neden...

Oligark İstanbul'un restorantında Executive Chef Şaban Gülmez imzasını taşıyan Sevgililer Günü menüsünden dilediğiniz lezzetleri seçerek başlayacağınız geceye, kulüpte DJ Ozan Bahtiyar eşliğinde en güzel aşk şarkıları ve dans müzikleri ile dans ederek devam edebilirsiniz.

KARAKÖY'ÜN TARİHİ DOKUSUNU SARAN KAHVE

İtalyan stiliyle hazırlanan ve özenle seçilmiş kahve çekirdekleriyle zengin bir kahve deneyimi sunan 'Genova 1050' İkinci şubesini Yalı Ataköy'de açtı. Şık konsepti, özel atıştırmalık lezzetleri ve dillere destan Cannoli'si ile yeni bir buluşma noktası... İlk şubesi Karaköy Bankalar Caddesi'nde bulunan Genova, farklı lokasyonlarda büyümeye devam ediyor. Karaköy'ün tarihi dokusunu saran kahve kokusu Yalı Ataköy'e taşınıyor...