Bu hafta ne yapsak? 1 Temmuz 2023 ajandası

Tiyatro, seminer, konser ve etkinlikler... Bu hafta ne yapsak diyenlere işte 1 Temmuz 2023 ajandası.

ENDEREREN / endereren@gmail.com

KARADENİZ'İN EN BÜYÜK FESTİVALİ KUZEY FEST AĞUSTOS'TA SİNOPTA!

3-4-5-6 Ağustos 2023 Sinop Akliman'da bu yıl dördüncü kez gerçekleşecek Kuzey Fest'te Cem Adrian'dan Madrigal'a, Motive'den seksendört'e, Yaşlı Amca'dan Sertab Erener'e, Haluk Levet'ten Sagopa Kajmer'e, muhteşem 24 sanatçı ve grup yer alacak. Geçtiğimiz dört yılda yaza damga vuran Kuzey Fest, 2023 yılında bir kez daha Karadeniz'in eşsiz doğasıyla birlikte müzikseverleri sınırsız eğlence ve müzik ile buluşturmayı amaçlıyor.

GÖKSEL AÇIKHAVA'DA

Türk pop müziğinin önemli yorumcu ve şarkı yazarlarından 'Göksel', 7 Temmuz Cuma akşamı İstanbullu sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Sanatçının 24 yıllık müzik kariyeri boyunca yayınladığı, hayatımıza izler bırakmış en güzel şarkılarını seslendireceği bu özel konser, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda Epifoni organizasyonu ile gerçekleşecek.

BOZCAADA CAZ FESTİVALİ "OYUN" TEMASIYLA ADADA

Bozcaada Caz Festivali, bu yıl bağ bozumu coşkusuna caz ritimleri ve oyuncu bir yaklaşımla eşlik edecek. Festivalin yedinci senesinde adanın özgün ruhunu cazla ve disiplinlerarası etkinliklerle keşfetmek için geri sayım başlamışken, festivalin heyecan verici programı ve teması duyuruldu. 8-9-10 Eylül 2023 tarihlerinde Paribu ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan festivalin bu yılki teması ''Oyun''.

KAPTAN PENGU'NUN MACERALARI DEVAM EDİYOR

TRT Çocuk'un sevilen çizgi filmi Kaptan Pengu ve Arkadaşları, üçüncü animasyon filmiyle vizyona girmeye hazırlanıyor. Yeni karakterleri ve yenilenen görüntü kalitesiyle komedi ve aksiyon dolu TRT ortak yapımı "Kaptan Pengu ve Arkadaşları 3: Buz Mandası Efsanesi", 7 Temmuz'da beyaz perdede izleyiciyle buluşacak. Senaryosunu Arzu Yurtseven kaleme aldığı filmi Ali Karaçam yönetiyor.

FATMA TURGUT "CUMA İŞ ÇIKIŞI"NDA

Haftanın yorgunluğunu müzik ile atmak isteyenler için buluşma noktası olan, İş Sanat'ın yoğun ilgi gören "Cuma İş Çıkışı" konserleri devam ediyor. İş Sanat'ın Kibele Çeşmesi Heykeli önünde ücretsiz düzenlediği programın 7 Temmuz konuğu Fatma Turgut... Turgut'un "Bir Varmış Bir Yokmuş", "Değmesin Ellerimiz", "Dağılmak İstiyorum" gibi sevilen şarkılarını seslendireceği konser, 18.30'da DJ Cengiz Güzel'in performansıyla başlayacak.

SERDAR ORTAÇ'TAN MÜZİK ŞÖLENİ

İstanbul'un en büyük sahnesinde başarılı isimleri ağırlamaya devam eden YBY Woods, 8 Temmuz Cumartesi günü şarkıları hafızalara ve gönüllere kazınmış sevilen sanatçı Serdar Ortaç'ı sevenleriyle buluşturuyor. Keyifli aktiviteleri ve Serdar Ortaç konserini bir arada sunan biletlere Biletix, biletinial ve bubilet platformlarından ulaşılabilirsiniz.