Boğalar’a iş teklifi var

SEMA KILIÇ
sema_mavii@hotmail.com

Koç Burcu 

(21 Mart-19 Nisan) 
Güneş Kova’da, arkadaş gruplarla yoğun etkileşime girebilirsiniz. Başını çekeceğiniz bir iş, proje başarılı olacak. Kiminiz bir konuda dikkatleri çekebilir, toplum önüne çıkabilirsiniz medya üzerinden. Dolunay Aslan'da, kiminize romantik zamanlar vaat ediyor. Kiminize de çocuğunuzla ilgili mutlu bir gelişme var. Dolunay size başarı ve şans vaat ediyor. 


İkizler Burcu 
(21Mayıs-21 Haziran) 
Seyahat, eğitim, kariyerde yeniliklerin kazandıracağı zaman. Önemli kişilerle iş görüşmesi, yeni ve farklı iş kanalları arayışı için oldukça güzel bir zamana girdiniz, yeni fırsatları değerlendirmek için durmayın, harekete geçin. İşte yetkiliyle çatışma yerine güzel bir iletişim sizi hedefe ulaştırır. İşbirlikleri başarılı. Aşkta şanslı bir döneme girdiniz. 


Aslan Burcu 
(23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Hedeflediğiniz bir konuda başarının kolay olacağı bir zaman. Kafanızın içinde gezip duran niyetinizi ortaya koyabilecek, ilgili kişi/lerle açık konuşabilecek, istediğinizi talep edeceksiniz. Ancak aşırı duygusal yaklaşım veya katı tutum işleri tersine çevirebilir. Aşkta mutlu eden zamanlar başlıyor. Kıskançlık sorun yaratabilir, dikkat. 

Terazi Burcu 
(23 Eylül-22 Ekim) 

Sosyal hayatınızı canlanacak, önemli kişilerle bir araya gelip hoşça vakit geçirecek, önemli kişilerden destek görebileceksiniz. Sevildiğinizi anlayacağınız güzel zamanlar. Yıldızlar sizi ön plana çıkarıyor, bir konuda başarı kazanabilirsiniz. İlişki cephesi pürüzlü, dikkatinizi olumlu şeylere odaklamanız lazım. Miras konusu gündeme gelebilir. 


Yay Burcu 
(22 Kasım-21 Aralık) 

İçinizde yükselen enerji sizi rahatsız edebilir ama bilin ki yüksek bir yaratıcı enerjiyle dolmaktasınız, bu güzel enerjiyi ilhamlı işlere odaklarsanız çok güzel işler çıkarırsınız. Hareket önemli, dans, spor, yoga iyi gelecektir. Aslanda Dolunay size güzel bir müjde getirebilir, kiminize iş kiminize aşk konusunda. Parada kazanç yükseliyor. 

Kova Burcu 
(20 Ocak-18 Şubat) 

Güneş burcunuza geçti, zıt burcunuz Aslan'da Dolunay var, ilişkiler cephesini hareketlendirecek. İşte desteklenirsiniz, dediğinizin kabul edilmesi zor olmayacak. Aşkta ve ilişkide sürprizli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni aşk bekleyenler için ilk aşk kıvılcımlarının çaktığı heyecanlara açık zaman. Karşılıklı beğeni söz konusu. Sağlığa özen gösterin.  

Boğa Burcu 
(20 Nisan-20 Mayıs) 

Aslan Dolunay'ı, evde sizi mutlu eden bir gelişmeye işaret ediyor. Kiminiz ev, emlak, yatırım ve borçlar, parasal konularda çabanızın karşılığını alıp mutlu olacaksınız. Kiminiz yeni biriş teklifiyle karşılaşabilirsiniz, bu güzel fırsatlar yeni kapılar açacak. Başarınızın ve kariyerinizin yükseldiği bir haftaya giriyorsunuz. Aşkta, şaşırtıcı ve sürpriz gelişmeler bekleyin. 

Yengeç Burcu 
(22 Haziran-22 Temmuz) 

Parasal konularda yüzünüz gülecek. Beklediğiniz para ve işlerle ilgili gelişmeleri hızlandıran, keyfinizi yerine getiren enerjiler var. Sağlığınıza dikkat edin. Ailede yaşlı biri varsa, onun da sağlığı hassas olabilir. Her tür iletişimde sorunlar devam edebilir, iletişim ve anlaşma konularını zamana yayın yoksa duygusal olarak soğuma riski kapıda. 

Başak Burcu 
(23 Ağustos-22 Eylül) 

Merkür retrosu 25’inde bitince, hayatınız daha iyi bir düzene girmeye, işleriniz daha iyi ilerlemeye başlar. Kafanızdaki bazı niyet ve fikirleri ortaya koymak için arayışa geçebilirsiniz. Yeni işe girmek isteyenler veya işini daha iyi noktaya taşımak isteyenler öncelikle işine odaklanıp, işlerini halletmeli sonra daha iyisini beklemeli derim. 

Akrep Burcu 
(23 Ekim-21 Kasım) 

Burcunuzdaki Mars sizi agresif yaparken, diğer yandan aktif, iş bitirici, tuttuğunu koparan ve hedefe odaklı olmaya da sevk ediyor. Onun için somut sonuca odaklanın. O zaman bir konuda istediğiniz mücadeleyi kazanabilirsiniz. Aslan'daki Dolunay sizi dik kafalı yapabilir. Siz ve aileniz için sağlığa özen gösterin. Aşkta tutku ön planda.

Oğlak Burcu 
(22 Aralık-19 Ocak) 

Önceliği sağlığınıza verin bu ara. Ailede yaşlı kişi varsa, onunla da ilgilenmek iyi olur. Diğer yandan, Aslan'da Dolunay parasal açıdan destekleneceğiniz bir dönemi müjdeliyor. Para gelebilir, bu da maddi olarak rahatlama yaratacak. Eş veya sevgilinizle baş başa kalmak, iyi gelecek. Kendinizi ve partnerinizi şımartmak, lüksün keyfine varmak zamanı. 


Balık Burcu 
(19 Şubat-20 Mart)
 
İş konusunda bir hedefinizi gerçekleştirme imkânı veren yıldızların etkisi söz konusu bu hafta. Aslan'da Dolunay iş ve sağlık cephesinde sevindiren bir gelişme vaat ediyor. Öte yandan ilişkiler cephesi karışık görünüyor. Aşk konusunda ne istediğinizi bilmeniz size kazandırır, kafanız karışıkken karar vermeniz iyi olmaz.