Boğalar yeni iş kapıda

OLGU ILGIN
olguilgin@gmail.com

Koç Burcu 

(21 Mart-19 Nisan) 

Karşı tarafın uyumlu yaklaşımıyla ilişkilerinizde bir denge oluşabilir. Yalnızsanız kararsız ama ahenkli bir partner hayatınıza girebilir. Ortaklı işlerinizde ortağınızın başarılı girişimleri para kazandırabilir. Bazılarınız sağlığıyla ilgili olarak operasyon yaptırabilir ya da tarihini planlayabilir. Kendinize acıma meylinde olabilirsiniz. Düşüncelerinizdeki bu duygusallığı şifalandırmalısınız.

Boğa Burcu 

(20 Nisan-20 Mayıs) 

İş hayatınız ve günlük rutininizle ilgili her şey bu ara gündeminizi oluşturacaktır. Çalışıyorsanız iş arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız ekip çalışmalarından güzel işler çıkaracaksınız. İş arıyorsanız güzel bir iş bulabilirsiniz. Sağlığınız iyi ama hormonal bazı kontrolleri yaptırmanızda yarar var. Arkadaş ortamınızdaki gerginlik büyüyerek sıkıntılı durumlara neden olabilir.

İkizler Burcu 

(21Mayıs-21 Haziran) 

Yalnızsanız güzel bir ilişki kapıda. Devam eden bir ilişkiniz varsa bu ara partnerinizle birlikte olmaktan keyif alacaksınız. Bebek isteyenler için olumlu bir dönem. Yeteneklerinize yönelik konulardan para kazanmaya başlayabilirsiniz. Çocuklarınızın geleceğine yönelik güzel gelişmeler olabilir. Ev ve iş yerinde ufak kazalara dikkat.

Yengeç Burcu 

(22 Haziran-22 Temmuz) 

Ev ve ailenizle ilgili konularda güzel bir döneme giriyorsunuz. Eve yönelik para harcayabilir, mobilyanızı yenileyebilirsiniz. Ailenizle evde keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz. Eğer homeoffice çalışıyorsanız bu ara para kazancınız artabilir. Bazılarınız aile içinde yapacakları söz nişan gibi faaliyetlerde yer alabilir. Trafikte ufak kazalara karşı dikkat.

Aslan Burcu 

(23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Yakın çevreniz kardeş ve akrabalarınızla bu ara birlikte olmak konuşmak ve vakit geçirmek keyfinizi yerine getirebilir. Kısa gezilerle bir araya gelebilirsiniz. Mesleğinizde pazarlama, satış, reklam alanlarından gelir elde edebilir ve işinize yönelik ortaklık tekliflerini değerlendirebilirsiniz. Bazılarınız eş ya da kendisi için ameliyat kararı verebilir.

Başak Burcu 

(23 Ağustos-22 Eylül) 

Parasal konular bu ara çok hareketli ve gündeminizde. Yeni gelişmeler yeni teklifler hatta ortaklı işler yapmak isteyebilirsiniz. Kazançlarınız artarken giderlerinizi de dengelemelisiniz. Bağlantıda olduğunuz kişilerle aranızda çıkabilecek tartışmaların dozunun yükselmemesine dikkat edin. Bazılarınız için bu tartışmalar riskli durumlar yaratabilir. 

Terazi Burcu 

(23 Eylül-22 Ekim) 

Tüm dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz. İletişiminizle ve fiziksel görünüşünüzle çevrenizi büyüleyebilirsiniz. Estetik yaptırmak isteyebilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişilerden ilişki teklifleri alabilir ya da onlarla keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz. Sağlığa dikkat. Günlük koşturmanız içinde öfkeyle kaza risklerine davetiye çıkarmayın. 

Akrep Burcu 

(23 Ekim-21 Kasım) 

Ufukta gizli ya da platonik bir aşk görünüyor. Bazılarınız bu tip duygulara çekilebilir. Bazılarınız için ciddi bir zihin detoksu zamanı. Düşünceleriniz yumuşuyor ve daha pozitif hissediyorsunuz. Sosyal ortamda çıkan bir gerginlik öfkelenmenize neden olabilir ve bu durumu sevgilinizden ya da çocuğunuzdan çıkarabilirsiniz. Arkadaşlarınızla tartışmalara dikkat.

Yay Burcu 

(22 Kasım-21 Aralık) 

Yeni arkadaş çevrelerine girebilir, kulüp üyeliğinizi yenileyebilirsiniz. Hedefleriniz ya da isteklerinizle ilgili güzel bir gelişme motivasyonunuzu yerine getirecektir. Gece gezmeleri ve organizasyonlarda bu ara sıklıkta yer alabilirsiniz. Grup çalışmalarından para kazanabilirsiniz. İş yerinde öfkelenip evde ailenizden çıkarmayın. 

Oğlak Burcu 

(22 Aralık-19 Ocak) 

Meslek ve kariyer yaşamınızda çok istediğiniz başarı mükafatıyla gelmeye başlıyor. Çalışmalarınızın karşılığını alıyorsunuz. İş arayanlar güzel bir iş bulabilir, çalışanlar terfi ya da zam alabilir. Kazançlarınızdaki artış yüzünüzü güldürecektir. Bazılarınız evlilik ya da ciddi bir ilişkiye başlayabilir. Seyahatlerde ufak kaza risklerine dikkat.

Kova Burcu 

(20 Ocak-18 Şubat) 

Yalnızsanız yapacağınız bir seyahatte hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Bu kişi orada yaşayan yabancı biri de olabilir. Düşünceleriniz bu ara ilişki odaklı gibi. Sanki uzaklarda aradığınız bir şey var. Bazılarınız ticaret hayatında yabancılarla yapacağı iş birliğinden güzel kazanç elde edebilir. Elinizden çıkacak bir para biraz canınızı yakabilir. 

Balık Burcu 

(19 Şubat-20 Mart)  

Başkalarının kaynaklarından avantaj elde etmeye başlıyorsunuz. Eş ya da ortağınız aracılığıyla elinize geçecek para var olan olası krizlerin bitmesine neden olabilir. Yeni bir işbirliği için kredi çekmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde karşı tarafın öfkeli tutumu sizin hassasiyetinizi yaralayabilir. Kendinize acımayın ve kurban psikolojisine girmeyin.