'Bizi destekleyenlere minnettarız'

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Sokak modası trendlerinin öncü blogger’ları Moda Tutkusu kızları, Ayşegül Afacan Köksal ve Yasemin Öğün, 

Love my body İlkbahar/Yaz koleksiyonuyla yine harikalar yarattı. Markaya ayrı bir hava getiren Moda Tutkusu kızlarıyla bir araya geldik. Love my body işbirliğinden sokak stillerine kadar daha pek çok şeyi konuştuk.

Moda Tutkusu by Love my body nasıl doğdu? Yollarınız nasıl kesiştirdi?

İki tasarımcı olarak 2011 yılında tasarım markamız Mybestfriends'i kurduk. Ayrıcalıklı ürünler tasarladığımız markamızı dünya markalarıyla beraber lüks tüketim grubuna hizmet veren Lokasyonlarda ve Nişantaşı mağazamızda satıyoruz. Aynı zamanda daha geniş kitlelere stil anlattığımız Modatutkusu blogumuz için çalışıyoruz. Love my body’le Türkiye çapında daha fazla tüketiciye ulaşmak adına işbirliği yaptık. Aslında bu konuda pek çok teklif aldık ama Love my body 

ekibinin samimi yaklaşımı ve profesyonel tavrıyla seçimimiz bu yönde oldu. Günlük giyim yani jean ve triko gibi basic ürünlerin üretimiyle Modatutkusu by Love my body koleksiyonumuz gittikçe büyüyen 35 mağaza zinciri ve online websitesinde satılıyor.Artık birçok marka; modacılar, oyuncular veya blogger’larla işbirliği yapıyor. 

Sizin farkınız nedir? 

Biz tasarımcıyız, çok iyi birer stylistiz. Çok ciddi bir marka yönetiyoruz ve aynı zamanda alışverişte uzmanız. Böyle bir bakış açısıyla üretilen bir koleksiyon elbette çok farklı oluyor. Ayrıca Love my body yapmak istediklerimiz konusunda bize çok ciddi bir ekip sunuyor ki bu da başarımızın en önemli sebeplerinden. Ne üretiyorsak onu bizzat giyip kombinliyoruz. Stilimizden ilham alan takipçimiz bize güveniyor. Moda Tutkusu by Love my body ile en iyi jean kalıplarını, en kullanışlı ve güzel gösteren trikoları üretiyoruz.

Peki, blogger olarak sizce güçlü yönünüz nedir?

Moda Tutkusu’nun en büyük gücü; ürettiğini bizzat giyip kombinlemesi ve takipçisine hazır bir paket olarak sunması. İnsanların ne giyeceğini düşünmeye zamanı kalmadı artık. Bize ait olmayan ürünleri sergilemiyoruz. Bir gün giydiğimiz bir ayakkabı, çanta ya da üst, 6-7 ay sonra da var. Bir ürünü farklı kombinlerle nasıl kullanacağımızı da gösteriyoruz. Böylece Moda Tutkusu severler, bizden akıllı alışveriş ve modayı görüyor. Moda Tutkusu by Love my body koleksiyonun da en büyük gücü bu; birbiriyle kombinlenme olayı. Tüm koleksiyon, bir puzzle gibi... Biz doğru yerde, hayat tarzına yakışan ve gerçekten içinde iyi hissedeceğiniz ve çok defa giyebileceğiniz modanın taraftarıyız. Kalıcı ve modası geçmeyen moda tasarımların tutkunuyuz. Her detayı abartmayı, totalde uyumu yakalamanın savunucusuyuz.  

SOKAKTA RAHAT OLMAK LAZIM          

Sokak stilini nasıl tanımlarsınız?

Sokakta rahat olmak lazım... Rahat şıklık bir kadını stil anlamında çok ileri götürür. Bizim en büyük aşkımız jean... 

2017 İlkbahar-Yaz sezonunun sokak modası en çok hangi kıyafet ve aksesuarları karşımıza çıkaracak?

Biz bu sezon bir jean’de jean’in birkaç tonunu kullandık. İspanyol paçayı parçaladık. Askeri desenden ya da tondan bu sezonda da vazgeçmedik. Omuzları jean ceketlerimiz de bile açtık. Rahat kombinlenen keyifli bir koleksiyon ürettik.