Bayram temizliğinin püf noktaları

Bayram yaklaştı, kadınları temizlik stresi sardı. Evler köşe bucak temizlenmek için kadınları bekliyor. Birçok şeyde olduğu gibi temizliğinde kendince belli başlı kuralları, olmazsa olmazları var. İşte yapılması gereken bayram temizliğinin püf noktaları…

l Detaylı bir temizlik için kademe kademe ilerlemekte fayda var. İşe öncelikle evin yüzeyini süpürmekle başlayın. Temizlik için kullanacağınız suyun sıcak olması ve sildikten sonra kuru bir bezle üstünden geçmeniz önemli.

l Yerler süpürülüp silindikten sonra kapılar ve pervazlar silinmeli. Ardından her yerin tozu alınmalı. 
l Perdeler mutlaka güzel kokulu bir deterjanla yıkanmalı ki eve güzel kokular yayılsın. 
l Halı ve yerlerde kullanılan temizlik bezleri, fırçaları çok temiz olmalı. Temizlik gereçleri kirliyse zaten biz etrafı kirletiyoruz demektir. Bir de hassas noktalar var. Örneğin yerleri sildiğimiz bir bezle koltukları silersek farkında olmadan mikrop yayabiliriz. 
l İnatçı cam lekelerinden kurtulmak sandığınız kadar zor değil. Sakın bu lekeleri tel veya benzeri cisimlerle çıkarmaya çalışmayın. Orlon bez üzerine krem deterjan dökerek temizleyin. Böylece camı çizmemiş olursunuz. Ayrıca pencere camlarınızı pırıl pırıl yapmak için temizlik suyuna bir tutam tuz ilave edebilirsiniz. 
l Banyo temizliği için, önce çöp kutularını boşaltın. Ardından yerde ve köşelerde birikmiş kirleri, dökülmüş saç ve tüyleri süpürün. Klozeti ve musluğunuzu dezenfektan ürünle temizleyin. Musluğu temizlerken yanındaki aparatları da unutmayın. Fayansları, duvarları ve tavanı silerken bütün iz ve kirleri çıkardığınızdan emin olun. Önce su tutup sonra kurulayarak kesin bir sonuç almanız mümkün. Son olarak banyodaki aynaları temizlemeyi ihmal etmeyin.

Temizlik artık daha keyifli 
Her çarşamba değişen temaları ve yüzde 100 gerçek kahve lezzetleriyle Tchibo, “Temizlik Artık Daha Keyifli” temalı koleksiyonuyla takipçilerini temizliğin keyifli ve kolay yönünü keşfetmeye çağırıyor.

Temizlik artık daha keyifli 
Her çarşamba değişen temaları ve yüzde 100 gerçek kahve lezzetleriyle Tchibo, “Temizlik Artık Daha Keyifli” temalı koleksiyonuyla takipçilerini temizliğin keyifli ve kolay yönünü keşfetmeye çağırıyor.

Tozları siler süpürür
Philips Marathon Ultimate serisi, geleneksel elektrikli süpürgelerden farklı olarak yüksek toz toplama performansını düşük enerji tüketimiyle sunan A enerji sınıfı bir süpürgedir. Uluslararası testlerden üstün başarıyla geçen Marathon Ultimate, halı, sert zemin ve pürüzlü yüzeylerde olağanüstü toz toplama performansı göstererek ev içindeki havanın daha temiz kalmasını sağlar. 

Üst düzey dayanıklılık 
Kuvars yüzeylerin önde gelen markası Silestone’un otantik Integrity kuvars evyeleri, çizilmez yüzeyi, dayanıklılığı ve akışkan tasarımıyla mutfaklarınıza uyumlu bir estetik katıyor ve üst düzey dayanıklılık sunuyor.