Başaklar'a evlilik teklifi var

Koç Burcu 

(21 Mart-19 Nisan) 
Alışveriş yapmak, gezmek, estetik, sanatla ilgilenmek iyi gelir. Bir yeteneğinizi paraya çevirmek için elinize güzel fırsatlar geçebilir. Takdir görmeniz işinizde ne kadar usta olduğunuzu gösterecek. Hedefleriniz somutlaştırmak kararlarınızı netleştirecektir. Parasal kazancınız oldukça iyi. İlişkide sevildiğinizi bilmek, değer görmek mutlu edecek. 

İkizler Burcu 

(21Mayıs-21 Haziran) 
Seyahat, yaratıcılık, iş, gibi konularda üretken ve pozitif zamanlar... Çok yakında insanları şaşırtacak bir çıkış yapacaksınız Kiminiz gözden ırak, yurtdışı veya şehir dışı bir yerde evlilik yapabilirsiniz. Kiminiz sevgilinizle baş başa tatil yapabilir, romantizmi canlandırabilirsiniz. Kiminiz hayatınızı kökten değiştirme kararı vermek üzeresiniz.

Aslan Burcu 
(23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Kariyeriniz için en verimli zamanlar... Hedefinize odaklanıp ilgili kişilere gerekli talebi yapın. Tayin, ün, yükselme mümkün. İş sahibiyseniz, işleri başarıyla sonuçlandırmak, para kazanmak için iyi zaman. Aşkta iyi zaman, el üstünde tutulacaksınız. Hatta evlilik, nişan olabilir. Kiminiz ise sizi mutsuz eden ilişkiyi noktalayabilirsiniz.

Terazi Burcu 
(23 Eylül-22 Ekim) 

Para, borç, miras, vergi, kredi, ortak para konusu gündeminizi meşgul ediyor. Beklediğiniz maddi sonucu alacaksınız. Parasal destek var. Ayrıca bazı borçlardan kurtulabilirsiniz. Diğer yandan, bu ara para konusunda işi sağlama alın. Ayrıca fiziksel veya duygusal tacize dikkat! Partnerinizle baş başa vakit geçirmek mutlu edecek.

Yay Burcu 
(22 Kasım-21 Aralık) 

Temponuz yoğun ama iş çevresindeki insanlarla güzel iletişim kuracaksınız. Çabalarınızın maddi-manevi karşılığını alacaksınız. Bir iş veya anlaşma söz konusu. Diğer yandan, bir konu veya kişi hakkında kafanız karışık olabilir, anlamak için biraz beklemek gerek. Sağlığa dikkat edin. Bir rakip veya resmi bir soruna dikkat edin. Aşk, iş ortamı veya yakın çevrenizde...

Kova Burcu 
(20 Ocak-18 Şubat) 

Evle ilgilenmek için vakit ayıracaksınız. Çalışsanız bile, dışarıda dolaşmadan eve gelecek, evde mutlu eden şeylere ağırlık verecek, ailenizle birlikte vakit geçireceksiniz. Aileyi ilgilendiren bir konu etrafında bir araya gelip ortak bir yol bulabileceksiniz, bu maddi konu olabilir. Biriyle ilişkinizde önemli bir dönemdesiniz.

Boğa Burcu 
(20 Nisan-20 Mayıs) 

Etrafa ışık saçacak, dikkatleri çekecek, beğeni ve takdir toplayacaksınız. Hedeflerinizi netleştirip harekete geçtiğinizde size hayır denmesi zor olacak. Parasal kazanç getirecek işlere odaklanın. Bir hedefi somutlaştırıp ilgili kişilerden destek almak için girişim yapın ve fırsatları değerlendirin. Bu ara göz kamaştırıyorsunuz. Birinin kalbini fethedebilirsiniz.

Yengeç Burcu 
(22 Haziran-22 Temmuz) 

Sizi mutlu edecek şeylere odaklanacak, istekleriniz için harekete geçeceksiniz. İşte kazancınız oldukça iyi, başka yerden maddi destek var. Kiminiz kutlama yapabilirsiniz. Bu bir iş, bir evlilik ya da bir nişan için olabilir. Aşk ve ilişki için güzel enerjiler mevcut, sevilmek ve değer görmek mutlu edecek. Ancak bir sorun sizi veya ilişkiyi zorluyor.

Başak Burcu 
(23 Ağustos-22 Eylül) 

Hayal ettiğiniz bir şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Önemli bir proje veya iş planınız ilgili kişilerden onay görebilirsiniz. Aşkta idealinize göre bir fırsat gelebilir. Niyetiniz güzel bir ilişki veya evlilik olabilir. Kararlısınız bir şekilde. Bir konuda yol ayrımı veya dönüm noktasındasınız, kiminiziş kiminiz ilişkide. Bir teklif veya anlaşma var.

Akrep Burcu 
(23 Ekim-21 Kasım) 

İş, işbirliği, resmi işler kaçan fırsatlar geri geliyor. Değerlendirmeniz için iyi zaman. Ancak size maddi-manevi değer kazandıracak şeylere odaklanın, onları somutlaştırın. Yoksa para kaybı yaşayabilirsiniz. Sizin ve ailede birinin sağlığına özen gösterin. Bir konuda karar değiştirmek üzeresiniz. Aşkta karşı taraf güçlü. Kalbinizi fetheden biri olabilir.

Oğlak Burcu 
(22 Aralık-19 Ocak) 

Boğa’daki güzel yıldızlar girişim ve fırsatlar konusunda sizi desteklemeye devam ederken, hedeflerinizi somutlaştırıp harekete geçin. Para geliyor. Yatırımla ilgili bir amacınızı gerçekleştirmek için şartlar iyi görünüyor. Aşkta mutlu eden zamanlar. Sizi mutlu eden şeylerle moralinizi yükselteceksiniz. Sevildiğinizi bilmek mutlu edecek.

Balık Burcu 
(19 Şubat-20 Mart)  

Bir beceri veya yeteneğinizi değerlendirip ondan para kazanmak veya meslek olarak yapmak için fırsatlar elinize geçebilir. Ancak önce halletmeniz gereken başka konular var. Aile ya da işte önemli bir meseleyi çözüme kavuşturmanız gerekebilir. Sorun gündelik hayatı tıkayabilir. Taşların yerine oturması lazım 
bir konuda... Bu size bağlı.