Balıklar rüyalardan ders çıkarmalı

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Bu hafta gezegenler sizin için neler söylüyor? Hangi burç aşkta aradığını buluyor, hangi burç kazancına kazanç katıyor? İşte haftalık burç raporunuz...

Koç Burcu  (21 Mart-19 Nisan) 

Sosyal yaşamınızda dikkat çekici konular gündeme gelebilir. Hareketli bir dönemde olacaksınız. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Daha önce görmediğiniz bir bakış açısı içinde olabilirsiniz. 

Boğa Burcu  (20 Nisan-20 Mayıs) 

Mesleğinizle ilgili konularda dikkat çekici gelişmeler olabilir. Marjinal kararlar alabilirsiniz. Yöneticilerinizle yapacağınız görüşmeler kariyerinizde sizi sıra dışı bir noktaya taşıyabilir. 

İkizler Burcu (21Mayıs-21 Haziran) 

Yaşam felsefenizde bu ara özgürlük çok öne çıkacaktır. Yurtdışı bazlı seyahatler artabilir. Ticaretle uğraşıyorsanız pazarlama konusunda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. 

Yengeç Burcu  (22 Haziran-22 Temmuz) 

Bazılarınızın vergi, kredi gibi borçları affa uğrayabilir ve borçlarınızdan kurtulabilirsiniz. Ancak tekrar bir kriz yaşamamak için harcamalarınızı ve kaynaklarınızı iyi yönetmelisiniz. 

Aslan Burcu  (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Hayatınızda yeni gelişmelere hazır olun. Bekarsanız ilginç birisi hayatınıza girebilir. Bazılarınız arkadaşlarıyla yeni işbirlikleri içine girerek iş yapabilir. Danışmanlık alabilirsiniz.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

İş ve günlük yaşamınızda dikkat çekici gelişmelere hazır olun. Günlük yaşamda arkadaşlarınızdan destek alacağınız konulara biraz daha farkındalıkla yaklaşmanız iyi olabilir.

Terazi Burcu  (23 Eylül-22 Ekim) 

Arkadaşlık ilişkisi içinde olduğunuz biriyle aşka geçiş yapabilirsiniz ancak bu aşk biraz sıra dışı olacak gibi. Çocuklarınızın kişisel alanına saygı duyacağınız durumlar olabilir.

Akrep Burcu  (23 Ekim-21 Kasım) 

İş ve günlük yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararlar ev yaşamınızı da olumlu etkileyecektir. Bazılarınız için evden ayrılma zamanı olabilir. Elektronik eşyalarınızı yenileyebilirsiniz.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Aracınızı ya da elektronik aletlerinizi yenileyebilirsiniz. Her zamankinden daha değişik bir iletişim dili kullanabilir yakın çevrenizden kardeş ve akrabalarınızdan biraz uzaklaşmak isteyebilirsiniz. 

Oğlak Burcu  (22 Aralık-19 Ocak) 

Parasal konularda dikkat çekici gelişmelere hazır olun. Bazılarınız arkadaşlarıyla mesleğinin dışında işler yapmaya karar verebilir. Tanıyacağınız yeni kişilerin zekasından etkilenebilir, onların fikirleri ilginizi çekebilir.

Kova Burcu  (20 Ocak-18 Şubat) 

Kendinizi doğru ifade etmek için süper bir dönemdesiniz. Her neyle uğraşıyorsanız o konuyu öne çıkartabilirsiniz. Bu dönem arkadaşlarınızla çok sık bir araya gelebilirsiniz.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Her ne bağımlılığınız varsa onları geride bırakmak için fırsatınız olacak. Bazı arkadaşlarınızın gizli düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Rüyalarınız çok farklı olacaktır kendinize mesaj alabiliriniz bu rüyalardan.