Balıklar için yatırım zamanı

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Bu hafta gezegenler sizin için neler söylüyor? Hangi burç aşkta aradığını buluyor, hangi burç kazancına kazanç katıyor? İşte haftalık burç raporunuz...

Koç Burcu  (21 Mart-19 Nisan) 

Tempoya hazır olun. Fevri davranışlarınızı kontrol edin. Kariyerinizle ilgili düşünceleriniz artarken bozulan ve onarılması gerekli konuları da yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz.

Boğa Burcu  (20 Nisan-20 Mayıs) 

Odağınız yurtdışı konularında olacak. İşle ilgili seyahatleriniz artarken yazışmalarınız da yoğunlaşabilir. Hukuksal süreçleriniz için bir hareketlilik söz konusu. 

İkizler Burcu (21Mayıs-21 Haziran) 

Eş aile ya da ortağınızla ilgili resmi kurumlarla ilgili işleriniz hareketlenebilir. Bu dönem parasal kayıplarınızı yeni kazanç fırsatlarıyla tamamlamaya gayret gösterebilirsiniz. 

Yengeç Burcu  (22 Haziran-22 Temmuz) 

İlişkilerinizdeki hareketlilik bu dönem gündeminizi bir hayli meşgul edecektir. Ortaklı iş yapıyorsanız bazı konuları geride bırakarak yeni bir yapılanma içine girebilirsiniz. 

Aslan Burcu  (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Bazılarınız için emeklilik zamanı gibi. Bazılarınız ise iş değiştirme fikrinde olabilir. Günlük yaşamın sorumlulukları bu ara sizi biraz yorabilir o yüzden gereksiz görevleri bırakmalısınız.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Sevgilisi olanlar bu ara romantik hareketlerden çok akılcı yaklaşımları görebilirsiniz, mantıklı konuşmalar yapabilirsiniz. Parasal krizlerin çözümü risk almak olabilir.

Terazi Burcu  (23 Eylül-22 Ekim) 

Ev ve ailenizle ilgili konularda bir hareketlilik söz konusu. Evdeki düzeni sağlamak aile üyelerinin görev dağılımları gibi konu başlıklarıyla meşgul olabilirsiniz. 

Akrep Burcu  (23 Ekim-21 Kasım) 

Enerjinizi iş ve günlük yaşamdaki rutine verebilirsiniz. Bazı projeleri yönetmek size düşebilir. Akrabalarınızla olan iletişiminizde yoğunluk olurken sorumluluklarınızı gözden geçirin.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Yalnızsanız genç enerjili bir partner hayatınıza girebilir. Onunla hareketli bir zaman geçirebilirsiniz. Parasal konulardaki hareketlilik yeni kararlar almanıza neden olabilir.

Oğlak Burcu  (22 Aralık-19 Ocak) 

Yaşamınızla ilgili önemli süreçlerden geçiyorsunuz. Bu dönem her açıdan aslında şanslısınız. Yapılandırmak istediğiniz ne varsa gökyüzünden size destek var. 

Kova Burcu  (20 Ocak-18 Şubat) 

Şimdi biraz geriye çekilme zamanı. Olayları kişileri tartma değerlendirme vakti. Bu dönem gizli saklı konular deşifre olabilir. Kısa geziler ve eğitimler için uygun bir dönem. 

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Parasal konularda risk almak girişimci davranmak için çok doğru bir zaman. Sosyal yaşamınızda hareketli günlere hazır olun. Hedefleriniz için yeni bir yol belirlemelisiniz.