Babalar Günü ve anlamlı hediyeler

Modayı takip eden, stil sahibi erkeklerin Babalar Günü'nde hayatınızın kahramanı babanız yada çocuklarınızın babası, eşiniz için hediye almadıysanız bugün son fırsatınız.

ÜMİT TEMURÇİN / umittemurcin@gmail.com

Hepimiz şunu çok iyi biliyoruz ki babalar boşa harcanan parayı çok sevmezler, bu kendileri için dahi olsa geçerlidir. O nedenle benim size önerim halen hediye almadıysanız bugün AVM'ler açık ve alışveriş için hâlâ şansınız var. Eğer babanız şehir dışında ise online alışveriş yapıp hediyenizi kargo ile ulaştırmak da mümkün. Kargo ile yollarsanız muhtemelen hediyeniz bir, iki gün rötarlı gidecektir. Alışveriş yaparken seçtiğiniz hediyenizin fotoğrafını kaydedin ve yarın babanız ile konuştuktan sonra güzel bir mesaj ile birlikte kendisine yollayın hediyenizi o gün almış kadar sevinecektir.

NE TARZ HEDİYELER OLABİLİR

*Enerjik yazın en güçlü habercisi sneaker'lar sportif ruhlu babaların kalbini çalarken, renkli alternatifleri ve püskül detaylarıyla zamansız loafer'lar hiç yaşlanmayan babanızın adımlarına eşlik edecek. Ev konforundan vazgeçmeyenler babalar ise Elle Shoes'un sandalet ve terlik koleksiyonuyla her yerde ve adımda "rahatlık" diyecek! Özellikle parmak arası terlikler, babanızın tercihlerine farklı bir yorum katarken, havalı espadriller günün her saati her yerde giyebilme konforuyla onun vazgeçilmezi olacak.

*Esprili ve enerjik babalar içinde AVVA'dan babalara dev bir hizmet... "Baba Cevaplar" t-shirt koleksiyonu gözüme çarpan farklı bir çalışma olmuş. Babalarımızın birçok ortak sözleri göz önünde bulundurularak tasarlanan sade ama eğlenceli t-shirtler göz atmaya değer. Babalar bu koleksiyon sayesinde binlerce soruya cevap vermekten kurtuluyor, cevapları T-shirtleri veriyor.

*3-18 yaş arası hayati riskli hastalıklarla mücadele eden dilek çocuklarını, hayallerine kavuşturmak için alışveriş yapabileceğiniz Make A Wish / Bir Dilek Tut Derneği "Dilek Dükkanı" alışveriş sayfası da açılmış.

Babalar gününde, değerli babalarınız için hediye alışverişini pratik ve keyifli bir sosyal sorumluluk projesi haline dönüştürerek "Dilek Dükkanı" https://dilekdukkani.birdilektut.org/ web sitesinde bulunan özel gün kartları, dekorasyon, çiçek/çikolata, takı/aksesuar, tekstil ve çocuklar için hediye seçeneklerine de göz atabilirsiniz. Eminim babanız bu duyarlı yaklaşımınız için sizinle bir kez daha gurur duyacaktır.

*Yazımın başında da söylemiştim babalar kalıcı hediyeleri severler; saat, kemer, deri çanta, cüzdan gibi kaliteli tasarımların onlarca farklı marka varyasyonu var. Siz sadece bu tarz ürünlerde kişiselleştirme yapan markaları araştırın. Babanızın adını ve soyadını ürünün farklı noktalarına yazdırarak onu çok mutlu edebilirsiniz.

*Giyinmeyi seven bir babanız var ise yaz koleksiyonları oldukça ideal. Orta yaşlı babalar renkli giyinmeye sever o nedenle keten gömlekler, blazer ceketler oldukça hoşlarına gidecektir.

*Unutmadan hediyeniz ne olursa olsun hediyenizin yanında babanıza el yazınız ile bir not yazma fırsatınız olursa bu her şeyden çok daha kıymetli olacaktır.