Aslanlara rüyalardan mesaj var

Olgu ILGIN

olguilgin@gmail.com

Bu hafta gezegenler, sizin için neler söylüyor? Hangi burç aşkta aradığını buluyor, hangi burç kazancına kazanç katıyor? İşte haftalık burç raporunuz...

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Aile yaşamınızla ilgili ne varsa bu haftadan itibaren aydınlanacaktır. Büyüklerinizin ihtiyaçları gündeme gelebilir. Onlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Boğa Burcu  (20 Nisan-20 Mayıs) 

Yakın çevrenizle bu dönem sıkça görüşebilir haberleşebilirsiniz. İşinizle ilgili tutumlu olma dönemi. Hedeflerinize ulaşmak için geriye çekilip ne istediğinizi anlamalısınız.

İkizler Burcu (21Mayıs-21 Haziran) 

Bazılarınız ev almanın ya da satmanın peşinde olabilir. Kariyer yaşamınızda devam eden belirsizlikler için geriye çekilip neyin neden olduğunu sorgulayın.

Yengeç Burcu  (22 Haziran-22 Temmuz) 

Çok önemli kadersel zamanlardan geçiyorsunuz. İstedikleriniz için adım atmalısınız. Yaşam felsefenizi yeniden değerlendirin bazı inançlarınızı içinizde sorgulayın.

Aslan Burcu  (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Tüm sorularınıza rüyalarınız yoluyla yanıt gelecektir. Ruhsal anlamda içinize yapacağınız yolculuklardan kazançlı çıkacaksınız. Manevi değerleriniz yükseliyor.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Aile kurmanızın zamanı geldi. Hedeflerinize konsantre olun ve yakınlarınızın hislerine güvenin. İlişkilerinizde karşı tarafa izin verin, bu ilişkiyi anlamak istiyor olabilir. 

Terazi Burcu  (23 Eylül-22 Ekim) 

Gelecek planlarınıza bir evlilik dahil edebilirsiniz. Şu ara yaşadığınız ikircikli durumlar geçici acele etmeyin. Sorumluluklarınızdan geriye çekilmek isteyebilirsiniz. 

Akrep Burcu  (23 Ekim-21 Kasım) 

Bazı yenilikler içindesiniz. Uzaklara yerleşmek belki orada evlenmek ya da uzakta yaşayan ailenizin yanına gitmek. Bunların hepsi mümkün. 

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Enerjiniz düşmüş olabilir. Kendinizi moralsiz hissedebilirsiniz. Özellikle bir süredir aile üzerindeki ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konular sizi yıpratmış gibi.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Son zamanlarda ilişkilerinizle ilgili konular hareketli olabilir. Ortaklıklar evlilikler ve onların süreçleri. Hayatınızdaki kişiyle ne yapacağınıza karar verin.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

İş ve günlük yaşamınızdaki konularda bu ara çok aktifsiniz. Parasal konularda hak ettiğiniz ne varsa inandığınız ölçüde size gelecektir. Yeter ki dürüst olun.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Yalnızsanız aşık olmak sevgiliniz varsa onunla aile kurmakla ilgili istekleriniz olabilir. Sevgilisi olanlar yoğun kıskançlık enerjisi altındasınız.