Aslanlar için aşk kapıyı çalacak

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Bu hafta gezegenler, sizin için neler söylüyor? Hangi burç aşkta aradığını buluyor, hangi burç kazancına kazanç katıyor? İşte haftalık burç raporunuz...

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Yaşam felsefenizi bakış açınızı değiştiriyorsunuz. Yeni ufuklara yelken açma isteğiniz çok güçlü. Kendinizi yeni bilgilere ve yeni insanlara açtığınız bu dönem yurtdışı seyahatleriniz artabilir. Workshoplara katılabilirsiniz.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Ortaklaşa gelirleriniz ve finansal konularınızla ilgili yeni kararlar alıyorsunuz. Bir süredir beklediğiniz haberler gelebilir. Vize başvurunuz onaylanabilir. Hak ettiğiniz prim veya ikramiye hesabınıza geçebilir. 

İkizler Burcu (21Mayıs-21 Haziran) 

İlişkilerinizi temize çekme zamanı. Yeni sayfalara hazırlanın. Ama önce iş ve günlük yaşamınızı organize etmeniz gerekmekte. İlişkilerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Yabancı ve farklı görüşlü kişilerle tanışmaya hazır olun.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Yeni bir iş kapınızı her an çalabilir. Veya siz yeni iş görüşmeleri açısından yoğun bir döneme girebilirsiniz. Var olan işinizde de yurt dışına bağlı konular hareket kazanabilir. Bazılarınız için seyahat planlama zamanı.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Yepyeni bir aşka hazır mısınız? Bu öyle biri ki; daha öncekilerden farklı. Yabancı biri de olabilir. Her durumda eğlenceli, bilgili, gezmeyi ve konuşmayı seven biri gibi. Yaşam enerjiniz ve neşeniz yükseliyor

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Ev ve aile yaşamınızda bazılarınız için yer değişikliği veya taşınma gündeme gelebilir. Bazılarınız yabancı dil eğitimi alabilir. Ailenizle katılacağınız seyahat programları alıştığınız düzenin dışına çıkmaya itebilir sizi.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Kitap yazmaya başlayabilirsiniz veya kitabınız bu dönem yayınlanabilir. Seminer verebilirsiniz. Bazılarınız kişisel gelişimi destekleyici programlara katılabilir. Yeni insanlarla tanışıp, felsefe sohbetleri yapmaya hazır olun.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Finansal konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız çıkacağı bir kültür seyahatinden yeni fikirlerle dönebilir. Ve bu fikirler bundan sonrası için gelir kaynaklarını değiştirmesine neden olabilir.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Yaşamınızla ilgili yeni kararlar alacağınız ve gayet hareketli olacağını bu dönem, seyahatleriniz olabilir. Hayatınıza girecek yeni insanlardan çok şey öğrenebilirsiniz. İlişkilerinizi daha farklı bir noktadan değerlendireceksiniz. Zihninizdeki korkuların farkına varın.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Gizli kalmış konular aydınlanıyor. Merak ettiğiniz her konunun cevabını yavaş yavaş alıyorsunuz. Bazılarınız gizli ilişkilere başlayabilir. Bu dönem felsefeye merak sararak bu anlamda bir çok eğitim programına katılabilir veya kitap okuyabilirsiniz.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Hedeflerinize ulaşmak için gittiğiniz yolu değiştiriyorsunuz. Bu bazılarınız için belki de yeni bir sosyal çevre anlamına gelebilir. Bazılarınız katılacağı gezi planlarına dahil olurken bazılarınız eğitici seminer programlarına yazılabilir.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Meslek ve kariyer yaşamınızda yeni kararlar almaya başlıyorsunuz. Rakiplerinizle aranızda eksikliği görerek kendinizi geliştirmeniz gereken alanlarda eğitimler alabilirsiniz. Bazılarınız yabancı dil eğitimine başlayabilir.