Aslan kariyer hedefini 12’den vuruyor

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Bu hafta gezegenler, sizin için neler söylüyor? Hangi burç aşkta aradığını buluyor, hangi burç kazancına kazanç katıyor? İşte haftalık burç raporunuz...

Koç Burcu  (21 Mart-19 Nisan) 

Keyfiniz için para harcama enerjisinde olabilirsiniz. Bilinçaltınız faal olabilir. Hayal kurmak sizit iyi hissettirecektir. Sorumluluklar başarıyı beraberinde getirebilir.

Boğa Burcu  (20 Nisan-20 Mayıs) 

Sosyal hayatınızda hareketli bir döneme giriyorsunuz. Bazılarınız için spora başlama zamanı. Hedeflerinize ulaşmak için hayallerinizden destek almalısınız.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Bilinçaltınıza bu dönem dikkat edin. İçsel öfke biriktirmeye çok müsaitsiniz. Özellikle parayla ilgili değer duygusu içinizde bir öfke büyütebilir.

Yengeç Burcu  (22 Haziran-22 Temmuz) 

Yaşama bakış açınız iyice yumuşuyor ve büyük bir teslimiyet enerjisine giriyorsunuz. Arkadaşlarınızla aranızda para yüzünden gerginlik oluşabilir.

Aslan Burcu  (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Şimdi mesleğinizle ilgili tuttuğunu koparma zamanı. Toplumdaki imajınız önemli olacak özellikle paranın gücü bu dönem daha dikkat çekici. 

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Bu hafta ilişkileriniz dikkat çekici olabilir. Partnerinizle daha duygusal iletişim kurabilirsiniz. Aşk yaşamınızda ciddi hareketlenmeler olabilir. 

Terazi Burcu  (23 Eylül-22 Ekim) 

Bazılarınız evini güzelleştirmek için para harcayabilir. İş ve günlük yaşamınızı bu dönem programlamak boşuna olabilir. Akışa güvenin.

Akrep Burcu  (23 Ekim-21 Kasım) 

Sevgilinizle aşk dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Yalnızsanız biriyle tanışabilirsiniz. Yaratıcı enerjinizi hayallerinizle birleştirin.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Aile üyeleri bu dönem aşırı duygusal olabilir ve sizden daha çok ilgi bekleyebilir. Parasal konularla uğraşmak görevleriniz arasına girebilir ve bununla ilgili olumlu gelişmeler olabilir.

Oğlak Burcu  (22 Aralık-19 Ocak) 

Bazılarınız için ciddi ilişkilerin başlama zamanı. Bazılarınız içinse başarı bu dönem çok önemli. Bazılarınız hobilerinden para kazanmanın yollarını bulabilir.

Kova Burcu  (20 Ocak-18 Şubat) 

Zihninize adeta bir ferahlık ve rahatlama geliyor. Aile üyeleriyle zıtlaşmamaya dikkat edin. Parayla ilgili konularda biraz akışa bırakmanız gereken durumlar olabilir.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Zihniniz faal olacaktır. Kısa seyahatleriniz artabilir bazılarınız eğitim için para harcayabilir. Yakın çevreniz kardeş ve akrabalarınızla yoğun iletişim içinde olabilirsiniz.