Aslan aşkını seyahatte bulacak

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Bu hafta gezegenler sizin için neler söylüyor? Hangi burç aşkta aradığını buluyor, hangi burç kazancına kazanç katıyor?

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

İçsel enerji ve motivasyonunuz yüksek ancak bunu dışarıya çıkartmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Alacağınız mesleki yada kişisel eğitimler için doğru bir zaman. Hukuksal süreçleriniz varsa lehinize sonuçlanabilir.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

İlişkiler arenasında hareketli günler olmaya devam ederken ilginç tanışmalar yada bir araya gelme durumları da oluşabilir. Eş, aile yada ortaklı kişilerin resmi kurumlardaki işleriyle uğraşabilirsiniz. Kredi çekebilirsiniz.

İkizler Burcu (21Mayıs-21 Haziran) 

Yeni farklı insanlarla tanışmaya devam ederken odağınız da bu insanlarla kuracağınız iletişim şekline kayabilir. Onlardan öğreneceğiniz çok şey var gibi. Bazılarınız için iş birlikçi çalışmalar olabilir.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Yurtdışı seyahatleriniz yazışmalarınız artarken bu alanlarda yapacağınız planlar da gündeminizde. Günlük rutininiz bu ara çok hareketli olacaktır. Görüşmeler yapabilirsiniz.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Yabancı dil eğitimi desteği alabilirsiniz. Çocuğunuzun eğitimiyle ilgili bir şeye sevinebilirsiniz. Aşk yaşamınız da hareketli. Seyahatte tanışacağınız kişiyle iletişim içinde bulunabilir ve yakınlaşabilirsiniz. Bazılarınız için aşk şehirler arası başlayacak gibi.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Evlilik yada ilişkilerinizde karşınızdaki kişilerin bu ara pasif agresif tutumlarından rahatsız olabilirsiniz. Evden çalışıyorsanız yaptığınız işle ilgili farklı yerlere seyahat edebilir oralarda eğitim seminer verebilirsiniz.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Para para para. Tüm enerji ve dikkatiniz bu alanda. Ev alımı satımı yatırım gibi alanlar faal olabilir. Ancak ev satımı için uygun değil değerinden düşük gidebilir eviniz. Ancak bir şeyleri alarak yatırım yapabilirsiniz. 

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Girdiğiniz ortamlarda hem yeni kişilerle tanışabilir hem de yalnızsanız aşk hayatınızı renklendirebilirsiniz. Yurtdışı yazışmalarınız yada planlarınız hareketlenebilir. Özellikle yabancı parayla ilgili iş yapabilirsiniz.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Kendinizi ifade etmek için bundan daha güzel bir zaman olamazdı. Ne söylemek istiyorsanız neyi anlatmak istiyorsanız yapın. Gizli yada platonik aşk dalgasına dikkat. Bu ara bu konular etrafınızda dolanabilir.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Bilinçaltınızda uyanan farklı düşünceler sizi yeni planlar yapmaya teşvik edecek nitelikte. Daha iyimser bir bakış açısını benimsemek istiyorsunuz. Bazılarınız yeni eğitimler için planlar yapabilir hatta alabilir. 

Kova Burcu  (20 Ocak-18 Şubat) 

Arkadaşlarınızla planlayacağınız yurtdışı turları olabilir. Bunlardan bazıları kültür amaçlı bazıları eğlence amaçlı olabilir.Bu dönem tanışacağınız yeni kişiler ufkunuzu açabilir ve size farklı bakış açıları sunabilir.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart) 

Hareketli günlerden geçiyorsunuz. İyi analiz edemezseniz bazı kararlarınız size hayal kırıklığı yaşatabilir. Öyle bir dönem ki bazılarınız hayallerine kavuşabilir. Dikkatli adım atmak önemli. Meslek ve kariyer yaşamınızla ilgili yenilenme sürecindesiniz.