Aşkınızı yeni stilinizle tazeleyin

ÜMİT TEMURÇİN

umittemurcin@gmail.com

Kış ayları içinde şubat kadar içimizi ısıtan ve bizi heyecanlandıran bir ay yoktur herhalde. Ne de olsa “Sevgililer Günü” bu ayın 14’üne denk gelir. O halde gelin 14 Şubat’ı yeni stilinizle daha özel bir gün yapın ve sevgilinizin karşısına etkileyici bir şıklıkla çıkın… 

Sevgililer Günü denince aklımıza ilk olarak hediye almak gelir. Peki, bu defa ters köşe yapmaya ne dersiniz? Belki de sevgiliniz için en büyük hediye sizin yeni stiliniz olabilir… Gelin bu 14 Şubat’ta sevdiğinizin karşısına yepyeni bir stille çıkın. Biliyorum ki hanımlar böyle özel günlere beylere nazaran daha bir özenli hazırlanırlar. Hal böyle olunca beyler de üzerine düşeni yapmalı elbette. Bu iş öyle toplantıya giderken giydiğiniz siyah ve lacivert sıkıcı takımlarla da olmaz. Klasik tarzdan hoşlanmıyor olabilirsiniz ya da klasik bir kıyafet o günkü programınıza uymayabilir. Bu durumda size önerim retro romantik bir kombin yapmanız. Nasıl mı? Toprak tonlarında chino pantolon, spor lacivert bir blazer ceket, beyaz gömlek, düğmeli acı kahve hırkayla kombininizin  ana hatlarını oluşturabilirsiniz. Ayakkabı olarak spor beyaz ayakkabı,  kahve rengi deri spor ya da klasik bir loafer tercih edebilirsiniz. Ceketinize iliştireceğiniz renkli çiçekli bir mendil veya özel yaptıracağınız mini bir aranjmanla, Hollywood yapımı romantik bir filmin aktörü gibi sade, sempatik ve duygulu bir stil ortaya çıkarabilirsiniz. Sizi hiç böyle görmemiş olan sevgiliniz eminim koşarak size sarılıp tüm heyecanını ve sevgisini hissettirecektir. Özel bir gece organize eden beylere önerimse şık bir smokinle tam bir salon erkeği olduklarını göstermeleridir. Eminim partneriniz gecenin en şanslı kadını olduğunu hissedecektir. Kış aylarında olduğumuz için kadife smokin ceketler işinizi görecektir. Farklılık yaratmak adına bordo, petrol yeşili, beyaz 

gibi renkleri de tercih edebilirsiniz. 

HANIMLARA YILDIZLI BEŞ…

Hanımlar size gelince, bugüne kadar sizler için tüm sezon trendlerinden bahsettik. Yılbaşı gibi özel günlerde hangi mekânda nasıl giyinmek gerektiğini anlattık. Eminim ki bu önerilerimiz doğrultusunda en doğru seçimi yaparsınız siz. Bu tarz özel günlerde sizin seçimlerinize erkeklerden çok daha fazla güveniyorum ben. Benden size şimdiden yıldızlı beşşşşş… Yine de aşağıda sizler için verdiğim önerilere de bir göz atın. 

- Yeni ve doğru bir şaç rengiyle sevgilinize büyük bir sürpriz yapabilirsiniz.

- Cilt bakımı ve aroma terapi seansları pozitif enerji verir.

- Sizi şık bir mekâna davet edeceğine inanıyorsanız, o gece elbise olmazsa olmaz.

- Konforlu bir akşam için kısa elbise tercih edebilirsiniz. Farklı kesim bir elbiseyle iddianızı devam ettirebilirsiniz.

- Yemek sonrası eğlenceye devam edecekseniz, payetli tasarımlar uygun.

- Gündüz programı için, renkli tek omuzlu bir trikoyu, deri pantolon, etek ve stiletto ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz.

- Bu tarz günlerde aksesuarlarınızı tasarım altın veya mücevherden yana kullanmak en doğrusu.

- Maskülen parçalar yerine daha feminen ürünler seçin.

- Dekolteyi sevmeyenler, tasarımında tül dekolte penceresi olan ürünler kullanabilir.

- Sevgililer Günü’nü rengi “kırmızı” olsa da makyajda ve aksesuarda kullanmanızı öneririm.

- Dantelin romantik ve büyülü ruhunu bluz, elbise veya etekte muhakkak kullanın.

- Birkaç makyaj malzemesini sığdırabileceğiniz bir el çantası tercih edin. Partnerinizin yanında 1-2 kere makyaj tazelemek ona gösterdiğiniz özenin altını çizecektir.

- Makyajınızın tonunu, stilinize ve tercih ettiğiniz renklere göre belirleyin ve olabildiğince doğal olmaya çalışın. 

Unutmayın, giyinmek artık bir ifade şekli. Kişinin duygularını ve ruh halini ortaya koymasını sağlayan önemli bir araç. Dolayısıyla yıllardır tanıdığınız partnerinizin bile yeni stiliniz karşısında ne kadar farklı bir dil kullandığını göreceksiniz. Ayrıca sevgimizi ifade etmek için süslü veya pahalı ürünler tercih etmek zorunda değiliz. Kılık kıyafetimizi sadece bu denklemin bir sağlaması olarak görmek lazım. Hepinize saygı, sevgi ve tutku dolu bir “14 Şubat” dilerim. Aşkınız daimi olsun…

ALL POP UP STORE

Bu sene All tarafından 13 Şubat 2017 pazartesi günü 10.00-20.00 saatleri arasında, W İstanbul Studios’da ikincisi gerçekleşecek olan “All Pop-up Store”, hazır giyimden aksesuara, kozmetikten dekorasyona birçok markanın kurduğu standlarla alışveriş keyfi sunuyor. Özel indirim ve hediye sürprizleriyle dolu bu özel etkinliğe, ben ve ortağım İpek Boyayan “Couture İstanbul” markamız ile katılacağız. Herkesi beklerim. “Başka hangi markalar var?” dediğinizi duyar gibiyim. Must Have, Urban Decay, Hann Karaköy, Mutluluk Atölyesi, Tagg, Hotiç, Tanju Babacan, Zen Seramik ve Türkiye Alzheimer Derneği de etkinlikte yer alacak.

OMAX İLE BİR ÖMÜR...

Bu hafta Sevgililer Günü kapsamında birçok renkli aktivite ve organizasyon yapılıyor. 1946 yılında İşviçre’den dünyaya açılan saat markası Omax da Sevgililer Günü için bir lansman yapmamı istedi. “Benim şu an sevgilim yok, bu doğru olur mu” dediysem de, “Sosyal medyanızda sevgi dolu paylaşımlar yapıyorsunuz. O nedenle bu lansmanı sizinle yapmak istiyoruz” sözleriyle ikna oldum. 10 Şubat Cuma günü Asmalı Mescit’te yer alan “UT Showroom”umda, “OMAX ile bir ömür boyu” konseptli bir lansman gerçekleştirdik. OMAX’ın yeni koleksiyonlarında çiftler için çok özel modeller var. Hayat su gibi akıp gidiyor ve sevdiklerimizle geçirdiğimiz zamanı doğru kullanmak çok önemli. Ulaşılabilir fiyat politikalarıyla dikkat çeken OMAX size bu imkanı verecek.