Artık hayallerinize odaklanabilirsiniz

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Bu hafta gezegenler, sizin için neler söylüyor? Hangi burç aşkta aradığını buluyor, hangi burç kazancına kazanç katıyor? İşte haftalık burç raporunuz...

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Yaşama dair yeni bir bakış açısı geliştirebilir bu anlamda uzaklara hareket etmek isteyebilirsiniz. Bazılarınız için bu yurtdışı seyahati olurken bazılarınız için akademik bir eğitime başlamak olabilir. Hayallerinize odaklanın.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Bazılarınız bozulan ilişkilerinde düzelmeler olurken yalnız olanlar için yeni gelişmeler olacaktır. Hayallerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz ama dikkatli olun. Ortaklı iş teklifleri alabilir ve değerlendirebilirsiniz.

İkizler Burcu (21Mayıs-21 Haziran) 

Yavaş yavaş kafanızı toplamaya başlıyorsunuz. Özellikle iş ve günlük yaşamınızdaki aksilikler de düzelmeye başlıyor. Bazılarınız belki de hayatına yabancı bir partner sokmak isteyecektir. Artık yurtdışına açılma zamanı.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Günlük program ritminizi ve iş koşullarınızı artık yenilemenin vakti geldi. Birçoğunuz için bu yeni bir iş anlamına gelirken bazılarınızın iş tempolarında değişiklikler olabilir. Aklınıza gelen yaratıcı fikirleri uygulama vakti.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Yalnızsanız yabancı bir sevgiliyle gideceğiniz yurtdışı seyahatinde tanışabilirsiniz. Ya da bu kişi yurtdışı işleriyle meşgul olan biri olabilir. Şanslı olacağınız ve pozitif hissedeceğiniz bu dönemi iyi değerlendirin.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Düşüncelerinizi toplamaya başlıyorsunuz. Ev ve aileyle ilgili konularda yeni kararlar alacağınız bu dönem çalışmalarınızı evden yürütüyorsanız daha geniş kitlelere yaymak için çaba gösterebilirsiniz. 

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Tüm odağınız para kaynaklarınızda bu hafta. Eğer bir mülkünüzü satmak istiyorsanız bu hafta elden çıkarmak için uygun bir zaman değil. Beklemeyi tercih edin değerinin altında alıcı bulabilir. 

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Haftaya hızlı başlayabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışma ve kendinizi tam anlamıyla doğru ifade etme şansınız yüksek olacaktır. Öyle ki, bu kişiler aynı zamanda size para kazandıracak kişilerde olabilir. 

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Yaşamınızla ilgili ilişkiler üzerinden yeni kararlar alabilir kendinize yeni bir rota çizebilirsiniz. Birçok kişiye bakış açınız değiştiğinden hayatınızdan onları çıkarabilirsiniz. Bolca seyahat edeceğiniz bir dönemdesiniz. Haberci rüyalara dikkat.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Dışarıdan bakıldığında çok resmi ve soğuk olsanız da içinizde özellikle bilinçaltınızda birçok şey değişiyor. Siz değişiyorsunuz. Yurtdışı seyahatleri gündeme gelirken ufak tefek gizli ilişkilerde olabilir. Sosyal yaşamınız canlanıyor.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Çok istediğiniz bir şey olabilir. Ya da olması için gereken yollar açılabilir. Kariyer yaşamınızla ilgili yanlış anlaşılmaları düzeltmeniz için bu hafta önemli. Hırsınızı iyi ayarlayın ki zarar görmeyin.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Çok hareketli olacağınız bu hafta seyahatleriniz de artabilir. Yapmanız gereken bir şeyi erteleyebilir ve fırsatı kaçırabilirsiniz. Ya da durmanız gereken bir yerde tepkilerinizi kontrol edemeyebilirsiniz.