Anneler Günü için özel seçimler

Bu yıl Anneler Günü'nde baharın özgür ruhunu, renklerin enerjisini ve modanın önlenemez dinamizmini yansıtan seçimler tüm annelerin kalbini bir kez daha fethetmek için iyi bir fırsat.

ÜMİT TEMURÇİN / umittemurcin@gmail.com

Annelerimiz için hiç şüphesiz en güzel hediye onlar ile geçirdiğimiz zamanlar. Ömürleri boyunca bizi sevgi, şefkat ve sabır ile yetiştiren annelerimize ne yapsak azdır. Bu yıl Anneler Günü'nde hediyenizi kalıcı ve kullanışlı seçmeye ne dersiniz?

MERCEK ALTINA ALDIĞIM MARKALAR VE KAMPANYALARI

Birçok markanın 2022 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nu inceledim ve aralarından gerek koleksiyonu gerekse kampanyaları ile dikkatimi çeken ve sizlere önerebileceğim markaların detaylarını paylaşmak isterim.

Elle Shoes, rahatlığı şıklığıyla birleştirmek isteyen annelere keyifli tasarımlar sunuyor. Çiçek desenli, fisto detaylı sneaker'lar modanın nabzını tutarken, mutlulukla yaş alan anneler için topuk ve cesur renkli sandaletler adeta yıldız etkisi yaratacak. Elegan stiliyle zarif seçimlerden hoşlanan annelerin vazgeçilmezi stilettolar günden geceye zamansız bir kullanım sunarken, Elle Shoes'un vazgeçilmezi terlikler trendi annelerin kalbini çalacak.

Renklerin coşkusuna tanıklık edeceğimiz, en formel görünüme dahi enerji katacak fuşya, yeşil ve mavilere vurulacağımız, doğanın nude tonlarına aşık olacağımız, nostajik hasırları cesurca yorumlayan Elle Shoes'da tüm anneleri renkli sürprizler bekliyor.

İPEKYOL'DAN MONOGRAM KOLEKSİYONU

İpekyol, Türk tekstil sektöründeki köklü geçmişini yeni monogramıyla taçlandırarak moda sahnesine yüksek sesli bir giriş yaptı. Yasemin Özilhan'ın tanıtım yüzü olduğu yeni İpekyol monogram koleksiyonunda yer alan farklı boyut ve formlarda çantalar, seyahat çantaları, kartvizitlik, cüzdan ve farklı bağlama biçimlerine olanak tanıyan eşarplar Anneler Günü için inanılmaz şık alternatifler.

Zamansız bir zarafete sahip tasarımlar İPEKYOL, simgesel monogramlı yeni çanta, eşarp ve aksesuar koleksiyonuyla her daim, her okazyonda zamansız parçalar tercih eden moda severlerin gardırobuna da dahil olacağına eminim. İPEKYOL aksesuarlar şık görünümlerin ruhuna yolculuk yaparken, Yasemin Özilhan'a özel tasarlanan çanta 'YASO BAG' ise genç anneler için yeni arzu nesnesi olacak gibi gözüküyor.

ZEN PIRLANTA'DAN ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL FIRSATLAR

Bağlılığın ve sonsuz sevginin sembolü olan pırlanta, Anneler Günü'nde verilecek en anlamlı hediye seçeneklerinden biri olabilir...

Zen Pırlanta, bu özel günde pırlantanın ışığını armağan etmek isteyenler için zarif modeller ve özel fırsatlar sunuyor. Pırlanta, elmas, ya da safir, zümrüt ve yakut ile işlenen farklı tasarımlar bu özel gün için tercih edilebilecek hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Anneler Günü'ne özel ciddi bir indirim oranı da söz konusu, incelemenizi tavsiye ederim.