Anneler bebeğine güvenmediği ürünü almıyor!

Wee Baby’nin kuruluşundan ve faaliyetlerinden söz edebilir misiniz?

İlk olarak bebe bardağı ve diş kaşıyıcı ürünleriyle piyasaya giriş yaptığımız markamız bugün pazar lideri olan ve yerli üretim yapan bir marka… Anne bebek ürünlerinde 132’nin üzerinde ürün çeşidimiz ve 400 ürünümüzle sektörde güçlü bir konumdayız. Wee Baby denildiğinde akla öncelikle emzik ve biberon gelse de anne ve bebeğinin doğum sonrasında bu özel anı yaşarken ihtiyaç duyabileceği bütün ürünler bizim ürün gamımızı oluşturuyor. Wee Baby olarak, en büyük amacımız uluslararası kalite standartlarına uygun ürettiğimiz farklı kategorilerdeki ürünlerimizi Türk anne ve bebeklerine ve uzun vadede de dünyadaki anne ve bebeklerine ulaşılabilir kılmak. 

ÖNCE KALİTE VE SAĞLIK

Bebek beslenme ürünlerinde en önemli kriter nedir?

Anneler için öncelikli olan şüphesiz bebeklerinin sağlıkları. Bizim de üretimimizin ilk koşulu sağlıklı olması. Annelerin gönül rahatlığıyla kullandığı gıdaya temas edebilen FDA onaylı, BPA içermeyen hammaddelerle ürünler geliştiriyoruz.    

Yeni dönem çalışmalarınızdan söz edebilir misiniz? 

Büyüme potansiyeli çok yüksek bir sektöre sahibiz. Türkiye’de her yıl 1 milyonun üzerinde bebek dünyaya geliyor. Her geçen gün gelişen teknolojiyle de ürünlerin özellikleri yenileniyor. Son beş yıl içinde sektörde birçok gelişme yaşandı. Bu süreçte gelişen ürünler arasında; antikolik gaz önleyici biberonlar ve akıtmaz kulplu bardaklar olduğunu söyleyebiliriz. 2017 yılında gerek emziklerde gerekse biberonlarda elde ettiğimiz başarıyı 2018 yılında da sürdürmeyi hedefliyoruz.